«Šobrīd notiek apzināts valsts sagrābšanas mēģinājums. Sazvērnieki baidās izlaist varu no rokas,» tā par Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētāja Jura Juraša (JKP) plānoto izdošanu kriminālvajāšanai komentē Jaunās konservatīvās partijas (JKP) valdes priekšsēdētājs Jānis Bordāns, raksta ziņu portāls Baltic News Network (BNN).

BNN jau ziņoja, ka pirms diviem gadiem bijušais KNAB operatīvais darbinieks Juris Jurašs žurnālistiem atklāja, ka viņam kukulī piedāvāts miljons eiro. Tas kļuvis par iemeslu, kādēļ ģenerālprokuratūra šobrīd nosūtījusi uz Saeimu dokumentus, kurā lūdz kriminālprocesā par valsts noslēpuma izpaušanu kriminālvajāšanai izdot Jurašu.

JKP rīkotajā preses konferencē otrdien, 22.janvārī, Jurašs apgalvo, ka informāciju, kuru izpaudis, nav ieguvis operatīvo darbības pasākumu laikā, turklāt tā neesot kaitējusi operatīvās darbības uzdevumiem vai mērķiem. Tieši tāpēc viņš pārliecināts, ka informācija nebija un nevarēja būt valsts noslēpums, skaidro politiķis.

Pilnu rakstu varat lasīt ŠEIT- BNN mājāslapa.

 

Ziņas avots: BNN

Saistītās tēmas: 13. Saeima.Jānis BordānsJKPJuris JurašsJuta Strīķe

youtube icon
Abonēt youtube