Korporatīvo pasākumu idejas Drifta Hallē

Atrast interesantas korporatīvo pasākumu idejas nav nemaz tik viegli – to var apliecinās ikviens, kam ir uzticēta korporatīvā pasākuma organizēšana visam kolektīvam. Galvenokārt jau tas nav viegli tāpēc, ka katrs vēlas noorganizēt ko lielisku un atmiņā paliekošu, bet visiem izdabāt nekad nebūs iespējams. Tā rezultātā korporatīvie pasākumi bieži vien ir nedaudz garlaicīgi, jo tiek izvēlēti kompromisa varianti, kas nozīmē vienu un to pašu ideju atkārtošanu vēl un vēl. Tiem, kas vēlas no šādas situācijas izvairīties, lielisks variants ir Drifta Halle, kas savu telpu un izklaides iespēju plašuma dēļ ļauj noorganizēt visdažādākā veida un mēroga korporatīvos pasākumus dažādām gaumēm. Tāpēc šajā rakstā apskatīsim dažas idejas korporatīvajiem pasākumiem Drifta Hallē, lai radītu priekšstatu par to, kā šeit iespējams radīt neaizmirstamu pasākumu jūsu kolektīvam!

 

Korporatīvās balles Drifta Hallē

 

Protams, ka populārākā no korporatīvo pasākumu idejām ir dažāda veida korporatīvo baļļu rīkošana, un plašas iespējas tam sniedz arī Drifta Hallē. Šis būs lieliska ideja tiem, kas vēlas savu darba pasākumu apvienot ar aizraujošām aktivitātēm, jo Drifta Halle piedāvā gan telpas ballītēm, gan adrenalīna ķeršanu drifta triciklu trasē! Dažādu pasākumu rīkošanai iespējams izmantot gan tās telpas, gan āra teritoriju  – gada aukstajos mēnešos Drifta Halles telpās ir iespējams uzņemt 100 – 150 cilvēku, tikmēr pasākumiem vasaras sezonā ir iespējams izmantot arī ēkai pieguļošo teritoriju, kas ļaus sarīkot pasākumu līdz pat 400 cilvēkiem.

 

Drifta Halles kolektīvs ar prieku sniegs palīdzīgu roku jūsu pasākuma organizēšanā, atbalstot arī pavisam netradicionālas korporatīvo pasākumu idejas un uzklausot katra pasākuma individuālās vajadzības. Turklāt halles lielā ietilpība nebūt nenozīmē, ka tā ir piemērota tikai lieliem pasākumiem. Tieši otrādi – Drifta Halles ietilpīgās telpas ir iespējams pielāgot gan milzīgām lielu uzņēmumu ballēm, gan nelieliem pasākumiem dažu cilvēku kolektīviem. Liels pluss ir arī tas, ka visa korporatīvo pasākumu organizēšanai nepieciešamā tehnika un aparatūra ir pieejama uz vietas, tāpēc nebūs nepieciešams īrēt to atsevišķi. Korporatīvajām ballēm ne vienmēr ir jābūt stīvām un ieturētām! Iespējams, tieši korporatīvā ballīte Drifta Hallē sniegs visam kolektīvām vēl nebijušas emocijas.

 

Komandas saliedēšanas pasākumi Drifta Hallē

 

Vēl viena populāra korporatīvo pasākumu ideja ir komandas saliedēšanas pasākumi, jo katram uzņēmumam ir svarīgi, lai tam būtu saliedēta komanda ar skaidri definētām vērtībām. Šādi pasākumi bieži tiek rīkoti arī Drifta Hallē, un arī šajā gadījumā tā lieliski derēs visdažādākā mēroga uzņēmumiem – lieliem kolektīviem ir iespējams noīrēt visu drifta triciklu trasi privātam komandas saliedēšanas pasākumam, tikmēr mazāki kolektīvi var vienkārši rezervēt sev vēlamo laiku un ierasties Drifta Hallē, lai kopā ar kolēģiem izmēģinātu Latvijā ražotos drifta triciklus. Komandas saliedēšanai lieliski noderēs arī plašais klāsts ar citām izklaides iespējām – te varēsiet izaicināt kolēģus novusā, galda futbolā un galda tenisā, kā arī kopīgi uzspēlēt Xbox videospēles un galda spēles un izmēģināt citas interesantas aktivitātes. Turklāt tas viss pieejams bez papildu maksas – jāmaksā būs tikai par trasē pavadītājiem braucieniem. Vai var būt vēl kas aizraujošāks par drifta sacensībām? Saliedējiet savu kolektīvu Drifta Hallē!

 

Ēdināšana Drifta Halles korporatīvajos pasākumos

 

Jebkuram Drifta Halles apmeklētājam bez maksas ir pieejama tēja, kafija un atspirdzinoši dzērieni, tomēr skaidrs, kas ar to vien būs par maz, jo neviens korporatīvais pasākums nebūs pilnīgs bez ēdieniem un dzērieniem.  Tieši tāpēc Drifta Halle piedāvā dažādas galdu klāšanas iespējas korporatīvajiem pasākumiem. Viens no variantiem ir izmantot ēdināšanas pakalpojumus, ko piedāvā Drifta Halles sadarbības partneri – atliek tikai izvēlēties sev tīkamāko ēdienkarti, un pasūtītie ēdieni jūs jau gaidīs pasākuma vietā. Ja sadarbības partneru piedāvājums tomēr neatbilst jūsu korporatīvā pasākumā idejām, iespējams arī izmantot savu ēdināšanas pakalpojumu sniedzēju vai vienkārši uzklāt galdu no līdzpaņemtajiem ēdieniem un dzērieniem.

 

Kā redzat, Drifta Halle sniedz ļoti plašas iespējas visdažādākā veida korporatīvajiem pasākumiem. Turklāt svarīgi piebilst, ka, līdzās jau minētajiem piemēriem, to ir iespējams izmantot arī dažādu konferenču, semināru, produktu prezentāciju un vēl daudzu citu pasākumu rīkošanai. Ja arī jums ir korporatīvo pasākumu idejas, ko vēlaties īstenot Drifta Hallē, uzziniet vairāk par piedāvātajām iespējām tās mājaslapā!

Saistītās tēmas: Drifta HalleWolftrike

youtube icon
Abonēt youtube