Pilnvērtīgs skaidrojums no Latvijas dzelzceļa (LDz) valdes priekšsēdētāja Edvīna Bērziņa, kādēļ satiksmes ministra Tāļa Linkaita pārmetums, piemēram, par darbību necaurspīdīgumu, ir kļūdains, tā arī netika sagaidīts. Toties piektdien, 10.maijā, sasauktajā preses konferencē klātesošie uzzināja, cik daudz LDz ieguldījis staciju tualešu sakārtošanā, raksta ziņu portāls Baltic News Network (BNN).

Lai arī tika norādīts, ka konferencē tiks izstāstīts, kādēļ satiksmes ministra pārmetumi esot nepatiesi, Bērziņš gari un plaši stāstīja, cik uzņēmums labi strādā, rādot prezentāciju 34 slaidu garumā, no kuriem viens bija konkrēti veltīts satiksmes ministra pārmetumiem. Tas tika īsi nokomentēts ar to, ka ministra pārmetumi tikai graujot uzņēmuma tēlu, Bērziņam draudot: «Jūs redzēsiet, kādi Latvijas valstij būs zaudējumi pēc šādas reputācijas graušanas.»

Viņš arī sacīja, ka ministra rīcība esot «mērķtiecīgs darbs, kas vērsts uz LDz privatizāciju jeb nozagšanu». Tikmēr valdes loceklis Aivars Strakšas izteica spekulāciju: «[…] kāds no [LDz] uzņēmumiem, ļoti iespējams, tiks privatizēts.»

Pilnu rakstu varat lasīt ŠEIT- BNN mājāslapa.

 

Ziņas avots: BNN

Saistītās tēmas: LDZ

youtube icon
Abonēt youtube