Foto: Unplash.com

Astroloģe Inita Dilāne sagatavojusi nedēļas (16. – 22. aprīlis) horoskopu. Uzzini, ko būtu vērts ņemt vērā, lai nedēļa būtu izdevusies? Lasi un uzzini!

Auns

Pavasarīgu sajūtu pārņemts, ķersies klāt āra un piemājas darbiem. Tiks apsvērta doma par dzīves telpas paplašināšanu un efektīvāku tās iekārtošanu. Attiecībās ar līdzcilvēkiem, centies informāciju uztvert nedaudz objektīvāk.

Vērsis

Nozīmīgs pavērsiens darba vietā mudinās izvirzīt turpmākos mērķus profesionālajā jomā. Nedēļas vidū vērtīgs ieguvums ļaus priecāties par tā praktisko lietderību. Patīkamu pārsteigumu sagādās kāds tuvs draugs.

Dvīņi

Neveikli pārpratumi komunikācijā ļaus pasmaidīt pašam par sevi. Priecīgi brīži tiks piedzīvoti satiekot kādu sen neredzētu draugu. Jauniegūtās zināšanas pavērs jaunu ceļu tavā profesionālajā darbībā. Svarīgu lēmumu pieņemšanā paļaujies tikai uz sevi.

Vēzis

Brīvdienās veiksmīgi un bez steigas tiksi galā ar jaunajiem pienākumiem. Svarīgas ziņas tiks saņemtas saistībā ar gaidāmo projektu. Komunicējot ar daba kolēģiem, rūpīgāk pievērs uzmanību saņemtajai informācijai.

Lauva

Gandarījums par paveikto darbu būs lielāks nekā finansiālais ieguvums. Attiecībās ar mīļoti cilvēku izvairies no sīkām un nebūtiskām nesaskaņām. Tiks apsvērta doma par došanos kādā tālākā braucienā saistībā ar tavu hobiju.

Jaunava

Nedēļas nogalē prāts tiks nodarbināts par dzīves telpas pilnveidošanas darbiem. Iegūtās zināšanas būs brīnišķīgs instruments tavā turpmākajā profesionālajā darbībā. Atceries to, ka tavas prasmes ir unikālas un neaizvietojamas.

Svari

Izvērtējot iepriekš iegūto pieredzi profesionālajā jomā, vērtīgāki kļūs tavas turpmākas darbības rezultāti. Attiecībās ar priekšniecību var rasties neveikli pārpratumi, kas var atspoguļoties tavā esošajā statusā un pozīcijā.

Skorpions

Brīvdienās var tikt izvērtēta iespēja doties kādā piedzīvojuma braucienā. Tiks atrasts laiks un iespējas jauna hobija pilnveidošanai. Ieklausies vērīgāk saņemtajā informācijā, jo ne viss, ko dzirdi, var izrādīties patiess.

Strēlnieks

Vērtīgs ieguvums no kāda veiksmīga darījuma radīs iespēju ar vēl lielāku jaudu sasniegt vēlamo rezultātu. Nedēļas vidū vairāk uzmanības tiks veltīts sadzīviska rakstura jautājumiem. Atceries, ka ne viss ir tā kā izskatās!

Mežāzis

Nedēļas nogale aizritēs pašu labāko un tuvāko cilvēku kompānijā. Jaunas zināšanas un prasmes nāks par labu tavas personības izaugsmei. Nedēļas vidū izvairies no nesaskaņām ar daba kolēģiem. Padomā, pirms runā!

Ūdensvīrs

Ievērojami panākumi tavā intelektuālajā darbībā mudinās pievērsties jau apjomīgākiem un specifiskākiem pētījumiem. Darba attiecībās neuzņemies to, kas neietilpst tavos pienākumos. Nezaudē modrību!

Zivis

Brīvdienās vērtīgs kopā būšanas laiks tiks piedzīvots kopā ar mīļoto cilvēku. Jaunas atklāsmes ļaus rūpīgāk izvērtēt aktuālo situāciju. Apziņa, ka esi īstajā vietā un laikā dos stimulu kvalitatīvākai savas profesionālās darbības pilnveidošanai.

youtube icon
Abonēt youtube