Foto iegūts no @ ibrante Instagram

Juriste, Rīgas domes deputāte un aktīva dzīvesveida piekritēja Ieva Brante sociālajos tīklos publicējusi sēru ziņu,  paziņojot, ka par sunenītes Bū pavadīšanu mūžībā.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ieva Brante (@ibrante)

Visi, kuri  pazīst aktīvo deputāti, ir zināms, ka viņa vienmēr bija kopā ar Pomerānijas špica šķirnes sabiedroto vārdā Bū, Ieva viņu sauca arī par Bulciņu. Abas kopā skrēja, skrituļoja, supoja, brauca ar velosipēdu, kopā devās uz intervijām un Bū piedalījās arī konferencēs. Suns Ievas ģimenē ienāca pēc smaga pārdzīvojuma.

Savā Instagram kontā Ieva Brante raksta: “Ja nav tevis, nav arī manis..” Bū Ievas dzīvē ienāca, kad viņas  ģimenei nācās piedzīvot traģisku zaudējumu – mazbērniņa Kārļa došanos mūžībā.

Reiz kādā intervijā Ieva Brante teica: “Es tik ļoti priecājos, ka nu man ir sabiedrotais, ar kuru kopā varu darīt visu un kas ir paplašinājis manu pasauli.”

Nu Ieva sēro, daloties savās skumjās ar sekotājiem. Vēl Ieva Brante raksta: “Mana mīļā Būu, te mēs kopā ar tevi saullēktā SUPojam. Tu šeit miegamice. Cik gan daudz viss mums kopā darīts. It viss! Mēs braucām ar velo, kāpām kalnos, līdām alās un rāpāmies kokos. Tu pieskatīji mani treniņos un sargāji no pīlēm, kad peldējos. Gaidīji mani TV tiešraidēs un Rātsnamu pamanījies padarīt par savām otrām mājām. Laizīji manas asaras no acīm, kad skumu, un devi vietu uz paklājiņa, kad jūtos sagrauta.”

“Vecrīgas baložiem tevis ļoti pietrūks. Pašvaldības policija Rīgas Domē jautās, kur tu.. SUPotāji teiks, ka mans dēlis ir tukšs. Un garāmgājēji smaidot meklēs tevi acīm..”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ieva Brante (@ibrante)

Saistītās tēmas: Ieva Brante

youtube icon
Abonēt youtube