Publicitātes foto. Iegūts no Facebook

Pēc divu gadu pārtraukuma jau desmito reizi šogad Liepājas pludmalē norisināsies festivāls “Summer Sound 2022”. 

Festivālā jau iepriekš izziņota folk-elektro mūzikas apvienība no Ukrainas Go_A, kā arī tāda Latvijas mākslinieku plejāde kā Musiqq, Gacho, Jumprava, Dagamba, Astro’n’out, Singapūras Satīns, Kreisais Krasts, Pienvedēja Piedzīvojumi, Ralfs Eilands un citi.

“Summer Sound” 2019.gadā pulcēja rekordlielu apmeklētāju skaitu – abās dienās festivālu apmeklēja 32 tūkstoši cilvēku.

Festivāls “Summer Sound” 2022.gadā norisināsies jūlija izskaņā, t.i.,  29. un 30. jūlijā. Pārstāvji uzsver, ka festivāls ir neapšaubāmi kļuvis par vienu no nozīmīgākajiem vasaras mūzikas notikumiem Baltijā. To apliecina tūkstošiem apmeklētāju, kuri ik gadu dodas uz brīnišķīgo Liepājas pludmali, lai baudītu divu dienu muzikālu prieku un atpūtu pašā jūras krastā. Katru gadu festivāls piedāvā vairāk nekā 50 māksliniekus, kā arī rūpējas par daudzveidīgu izklaižu un aktivitāšu programmu.

Tuvojoties festivāla startam, rīkotāji izsludina tirgotāju – ēdinātāju un amatnieku pieteikšanos.

“Katru gadu mēs saviem apmeklētājiem piedāvājam plašu ēdienu izvēles klāstu – tā, lai paēdis būtu ikviens, kā arī radošu amatnieku darinājumus festivāla tirdziņā. Arī šogad vēlamies iepriecināt savus viesus, tāpēc aicinām visus tirgoties gribētājus pieteikties festivāla ēdinātāju un amatnieku vietām festivāla teritorijā savlaicīgi,” komentē festivāla organizators Uldis Pabērzis.

Lai pieteiktos tirgoties festivālā, nepieciešams aizpildīt un nosūtīt atbilstošo pieteikuma anketu: www.summersound.lv/tirgotajiem. Jāpiemin, ka pieteikumi tiks gaidīti līdz 15.maijam.

Lasiet arī: Festivāls “Positivus” turpmāk vairs nenotiks Salacgrīvā

youtube icon
Abonēt youtube