Maksims Galkins. Foto izgūts no Instagram @maxgalkinru

Primadonnas Allas Pugačovs vīra – komiķa Maksima Galkina – privātās uzstāšanās kļuvušas par 20 000 eiro lētākas, tomēr jārēķinās, ka gadījumā, ja vēlēsies viņu redzēt savā ballītē, ne mazums naudas būs jāizdod arī par dažādu Galkina prasību izpildi.

Par uzstāšanos privātā pasākumā par ārzemju aģentu Krievijā nodēvētais humorists tagad prasa 100 000 eiro, kas ir par 20 tūkstošiem mazāk nekā iepriekš, ziņo Mash.  

Galvenās Galkina prasības ir pastiprināta apsardze, personīgais viesmīlis un 18 gadus noturēts skotu viskijs. Tāpat komiķis pirms pasākuma vēlas iepazīties ar visu informāciju par pasākuma pasūtītāju.

Ja izturēsiet Galkina feiskontroli, esiet gatavi jau iepriekš pārskaitīt honorāru par uzstāšanos 100% apmērā un apmaksāt biļetes māksliniekam un viņa komandai. Maksims piekrīt dzīvot tikai piecu zvaigžņu viesnīcā – labākajā no viesnīcām pilsētā, kur paredzēts pasākums. Tajā pašā viesnīcā ir jāizmitina visa viņa komanda. Galkins un viņu pavadošā komanda jānodrošina ar apsardzi visa ceļojuma laikā, raksta Mash.

Lasiet arī: Attiecību horoskops 2023.gadam

Saistītās tēmas: Alla PugačovaMaksims Galkins

youtube icon
Abonēt youtube