Keita Midltone un princis Viljams. Foto izgūts no Instagram @theroyalfamily

Velsas princese Keita Midltone ir ceturtā bērniņa gaidībās, turklāt viņa un Velsas princis Viljams to paspējuši izstāstīt karalienei Elizabetei II pirms viņa devusies mūžībā, atsaucoties uz informāciju no saviem avotiem, vēsta izdevums IBTimes.

Oficiāla paziņojuma no karaļnama par Keitas grūtniecību gan vēl nav bijis.

“Klīst baumas, ka Viljams par to [Keitas grūtniecību]  stāstījis karalienei īsi pirms viņas nāves… Viņa ļoti priecājās,” sacīja avots.

Pēc mediju rīcībā esošajām ziņām, Keita Midltone cieš no smagas toksikozes.

Izdevums arī atzīmē, ka par grūtniecību priecājas Keitas un Viljama bērni Džordžs, Luiss un Šarlote. Viņi sapņojuši par jaunāku brāli vai māsu.

Izdevums Star ziņo, ka karalis Čārlzs III bija viens no pirmajiem, kurš uzzināja par savas vedeklas grūtniecību. Karalis esot bijis sajūsmā par šīm ziņām, jo viņam patīk spēlēties ar mazbērniem.

Keita Midltone un princis Viljams apprecējās 2011.gadā. 2013.gadā Keitai piedzima Džordžs, 2015.gadā –  Šarlote, bet trīs gadus vēlāk Luiss.

Jau vēstīts, ka 8.septembrī mūžībā devusies karaliene Elizabete II. Jaunais Lielbritānijas karalis, mirušās karalienes Elizabetes II vecākais dēls Čārlzs tagad ir pazīstams kā Čārlzs III. 73 gadus vecais princis Čārlzs varēja izvēlēties jebkuru no saviem četriem vārdiem – Čārlzs Filips Artūrs Džordžs.

Lasiet arī: Zelenskis atklājis, ko darīs pēc Ukrainas uzvaras karā

Kā zināms, Lielbritānijas karaliene Elizabete II 2015.gada 9.septembrī kļuva par visilgāk valdījušo britu monarhu un 70 gadu garumā britu himnas pirmā rinda skanēja “Dievs, sargi karalieni!”.

youtube icon
Abonēt youtube