Baltkrievijas prezidents Aleksandrs Lukašenko. Foto: Хадамоти матбуот/Flickr

Baltkrievijas diktators Aleksandrs Lukašenko pateicies Dievam par ātrās ēdināšanas restorāna “McDonald’s” aiziešanu no Baltkrievijas tirgus,  saskatot šajā situācijā iespēju attīstīties, ziņo Unian.

“Es vienmēr aicinu: ēdiet, patērējiet pašmāju produkciju, nemetieties virsū ārzemēs ražotajam. Tas šodien ir aktuāli, ņemot vērā to, ka daži, īpaši jaunieši (un, iespējams, arī pusmūža, un varbūt pat vecāka gadagājuma cilvēki) elš un vaid: “Ak, “McDonalds” aiziet!”. Es domāju: paldies Dievam, ka vismaz tas aiziet!” izteicies Lukašenko.

Viņš piebildis, ka “baltkrieviem pašiem būtu jādara tas, ko reiz darīja šis “McDonalds”, ja kādam tas ir vajadzīgs, un turklāt vēl labāk.”

“”McDonald’s” vieta, kur strādā mūsu cilvēki, mūsu speciālisti, kur tiek patērētas mūsu preces, ir jāieņem baltkrieviem. Vai viņi nevar sagriezt bulciņu divās daļās un starp šīm divām pusītēm sabāzt gaļas gabalu, kartupeļus un salātus? Dievs, kurš to patērē? Es nezinu!” sašutis diktators.

 Šobrīd Baltkrievijā ir atvērtas 25 “McDonald’s” iestādes sešās pilsētās. 11.novembrī kļuva zināms, ka “McDonald’s” pametīs Baltkrieviju – tā vietā ienāks Krievijas restorānu tīkls “Garšīgi un punkts”.

Lasiet arī: VIDEO | Beness Aijo lielās, ka ieguvis Krievijas pilsonību

Kā ziņots iepriekš, “McDonald’s’ maijā paziņoja, ka pamet Krieviju, tādējādi nosodot Krievijas karu pret Ukrainu. Jau jūnijā “McDonald’s” ātrās ēdināšanas restorānu vietā sāka darboties  “Garšīgi un punkts”.

 

youtube icon
Abonēt youtube