Foto: Pexels

Sagaidot nākamo gadu, svarīgi nenobiedēt un nenokaitināt tā aizbildni – melno ūdens Trusi, vēsta Woman. Lūk, pieci padomi, ko vērts ievērot Vecgada vakarā, lai Truša/Kaķa gads izdotos veiksmīgs.

Atbilstoši Austrumu kalendāram, jaunais –  melnā ūdens Truša (Kaķa) gads –  sāksies 2023.gada 22.janvārī un ilgs līdz 2024.gada 9.februārim. Šāds krāsas un elementa salikums Austrumu horoskopā sastopams reizi 60 gados.

Bez truša gaļas svētku maltītē

Uz svētku galda nekādā gadījumā nedrīkst atrasties truša gaļa un no tās pagatavoti ēdieni. Arī no pikantiem ēdieniem un garšvielām labāk atteikties. Lai neapvainotu Trusi, ēdienkartē aizliegts iekļaut truša un zaķa gaļas ēdienus, asinsdesas, sautētu gaļu un steiku.

Trusim patīk tīrība

Nesakoptā mājā nevar svinēt – trusim ļoti patīk tīrība, tāpēc sarīko ģenerāltīrīšanu jau iepriekš, neatstājot to uz Vecgada dienu. Tāpat gada pēdējā dienā nevajadzētu nodarboties ar dažāda veida rokdarbiem un, piemēram, pogu piešūšanu.

Melnajam Trusim nepatīk steiga

Trusim nepatīk steidzīga rosīšanās, tāpēc vēlams sarūpēt dāvanas, sakopt māju un pabeigt visas šajā gadā iesāktās lietas laicīgi, neatstājot visu uz pēdējo brīdi.

Truša vai kaķa figūriņas veiksmei

Ja mājā parādās truša vai kaķa figūriņas sudraba vai zelta krāsā, mājsaimniecību gaida patīkamas pārmaiņas: bezdarbnieks iegūs darbu, vientuļais atradīs savu dvēseles radinieku, bet slimais drīz atveseļosies, uzskata ķīniešu gudrie.

Atstājot truša figūriņu uz palodzes, mājā valdīs ģimenes idille, savukārt, ja kāds no  mājiniekiem bieži ir neomā, uzdāvini viņam  figūriņu, kas ataino trusi stāvam uz pakaļkājām. Figūriņa truša formā ar burkānu ir biznesa labklājības simbols – tas nesīs panākumus tā īpašniekam un atvērs naudas plūsmu, uzskata ķīnieši.

Jaungada naktī izvairies no spilgtām krāsām

Zilie, zelta, šokolādes un zaļie toņi ir lieliski piemēroti interjera dekorēšanai Vecgada vakarā, turpretī spilgtas krāsas Ūdens Trusis necieš. Galda un telpu dekorā jāizvairās no apdrukām ar čūskas, geparda un leoparda rakstiem.

Lasiet arī: Zvaigžņu kaleidoskops – septiņi 2023. gada horoskopi un prognozes vienuviet

Saistītās tēmas: Truša gadsTruša/Kaķa gadsVecgada vakars

youtube icon
Abonēt youtube