Foto: Pixabay

Atbilstoši Austrumu kalendāram, jaunais –  Melnā ūdens Truša (Kaķa) gads –  sāksies 2023.gada 22.janvārī un ilgs līdz 2024.gada 9.februārim. Šāds krāsas un elementa salikums Austrumu horoskopā sastopams reizi 60 gados.

Noskaidro, ko šis gads nesīs attiecībās, finansēs un karjerā, kādi ir labvēlīgākie un sarežģītākie datumi nākamgad, un kādus notikumus prognozē astrologi.

Austrumu horoskops 2023.gadam

Astrologi sagaida, ka 2023.gads būs diezgan mierīgs un harmonisks, jo pats Trusis (Kaķis) ir miermīlīgs, maigs un harmonisks dzīvnieks, kas rūpējas par saviem pēcnācējiem,

Vairāk lasi te. 

Numeroloģiskais horoskops 2023.gadam

Izskaitļo, ko tev nesīs nākamais gads atbilstoši numeroloģijas horoskopam! Saskaiti kopā sava dzimšanas dienas datuma un mēneša ciparus ar nākamā gada cipariem, visu reducējot līdz viencipara skaitlim. Piemēram, ja tava dzimšanas diena ir 4.jūlijā, saskaiti 4+7+2+0+2+3, un gala rezultātā iznāks 18, bet 1+8=9. Tātad tavu nākamo gadu raksturos devītais apraksts.

Vairāk lasi te. 

Vēdiskais horoskops 2023.gadam

Jaunais – 2023.gads – nav aiz kalniem! Kāds tas būs katram no mums, prognozē vēdiskās astroloģijas eksperte Svetlana Kroicere.

Vairāk lasi te. 

Attiecību horoskops 2023.gadam

Nākamais gads nesīs daudz būtisku pārmaiņu pāru attiecībās, prognozē astroloģe Tiana Atlasa. Pāri, kuru starpā valda neuzticība, visdrīzāk, pašķirsies, turpretī attiecībās, kur ir patiesa mīlestība un cieņa, radīsies abpusēja vēlme salaulāties vai kalt kopīgus nākotnes plānus attiecībā uz ģimenes biznesu vai bērnu radīšanu.

Vairāk lasi te

Finanšu horoskops 2023. gadam

Lielais finanšu un biznesa horoskops 2023. gadam atklāj, kas katru no zodiaka zīmēm nākamgad gaida maciņā, biznesā, karjerā un mācībās.

Vairāk lasi te.

Izpētīts, kuros gados dzimušajiem nākamgad gaidāmas problēmas ar naudu

Nākamais gads nebūs viegls, brīdina populārā astroloģe  Vasilisa Volodina.  Viņa izpētījusi, kuros gados dzimušajiem 2023.gads var izrādīties finansiāli sarežģīts.

Vairāk lasi te. 

Ko sola zvaigznes – labvēlīgie un sarežģītie datumi 2023.gadā

Analizējot planētu labvēlīgos un sarežģītos stāvokļus 2023. gadā,  astroloģe Anna Rusaļkina izpētījusi, ar ko katrai no zodiaka zīmēm jārēķinās nākamgad.

Vairāk lasi te. 

Astrologs Globa brīdina par jaunu pandēmiju un bruņotiem konfliktiem 2023.gadā

Slavenais astrologs Pāvels Globa nesola vieglu 2023.gadu, neizslēdzot jaunu bruņotu konfliktu rašanos uz planētas, kā arī pandēmiju, kas draud kļūt par daudz nopietnāku pārbaudījumu nekā iepriekšējā,

Vairāk lasi te. 

Lasiet arī: VIDEO | Labākie Ziemassvētku tirdziņi pasaulē

youtube icon
Abonēt youtube