Ramona Salmiņa. Foto izgūts no Instagram @ramona.salmina

Pēc gandrīz pieciem nostrādātiem gadiem dienas un vakara ziņu izlaidumos un mazliet mazāk “Rīta panorāmā”, no “Latvijas Televīzijas” aiziet laika ziņu moderatore Ramona Salmiņa.

“Oficiāli pēdējā darba diena man būs 31. marts. Joku dienā manis tur vairs nebūs. Un tas nav joks!” izdevumam “Privātā Dzīve” norāda Ramona Salmiņa. “Esmu sapratusi, ka sasniedzu savas virsotnes, realizēju tik daudz, cik biju izvirzījusi. Ir svarīgi, lai tas, ko dari, dod piepildījumu. Kad sāc saprast – šeit esmu savu darbiņu padarījusi, tad jārīkojas un jāiet uz priekšu.”

“Pienāca brīdis, kad jāiet tālāk – gribu attīstību, izaugsmi. Man ir tikai 31 gads, profesionālā ziņā varu vēl augt un augt,” izdevumam norāda žurnāliste, piebilstot, ka lēmums nav bijis viegls, tāpēc ilgi apsvērts, taču konfliktu viņai ne ar vienu nav bijis.

Lēmumu atbalsta arī mīļotais vīrietis uzņēmējs Artūrs Plūme. “Viņš priecājas nevis par to, ka aizeju no televīzijas, bet par to, ka esmu nolēmusi sevi pilnveidot un attīstīt,” žurnālam stāsta Ramona Salmiņa.

Lasiet arī: Avots: Marta sākumā uzsāktā terapija nav uzlabojusi Putina veselības stāvokli

“Ir pat vairāki piedāvājumi. Pagaidām tos neatklāšu, jo nevienam neesmu teikusi ne jā, ne nē. Darbs televīzijā, šī publiskā dzīve man ir iemācījusi būt piesardzīgai. Būšu atklāta – pēdējos gadus varbūt esmu bijusi nedaudz rutīnā, pie saviem nākotnes plāniem un mērķiem neesmu strādājusi. Tagad domāju – ir īstais laiks izvirzīt jaunus! Lielākus, vērienīgākus, kur mana sirsniņa jutīsies vislabāk,” stāsta laika ziņu moderatore, piebilstot, ka nevienu brīdi nav nožēlojusi, ka uzrakstījusi atlūgumu.

youtube icon
Abonēt youtube