Elita Patmalniece. Foto izgūts no Instagram @elita_patmalniece

Mākslinieces Elitas Patmalnieces dzīvē sācies skaists jaunu attiecību posms – viņas mīļotais vīrietis ir tetovēšanas mākslinieks, masieris un fotogrāfs Guntars Lūsis, ar kuru viņa iepazinusies masāžas salonā.

Elita neslēpj – Guntaru satikusi dzīves posmā, kad jutusies emocionāli un fiziski sagurusi. Lai uzlabotu pašsajūtu, tolaik viņas frizieris māksliniecei ieteicis sev pazīstamu masieri. “Novērtēju to, ka Guntars mani ieraudzīja tādu, kāda esmu. Tas mani ļoti atbrīvoja. Parunājāmies, mums bija interesanti, es jutu, ka mums sapasēja. Pamazām sākām tikties, nu pagājis vairāk nekā gads, kopš esam kopā. Un mums vēl aizvien ir interesanti,” žurnālam “Privātā Dzīve” atklāj māksliniece.

Viņas mīļotais vīrietis Guntars izdevumam saka, ka ir pateicīgs abu draugam, kurš viņus iepazīstināja. “Biju par Elitu kā par mākslinieci dzirdējis, bet pazīstami nebijām. Tagad mana dzīve kļuvusi krāsaināka. Man pat šķiet, ka līdz šim tā bijusi melnbalta. Elitas labākā īpašība ir cilvēcisks gaišums,” norāda tetovēšanas mākslinieks, masieris un fotogrāfs Guntars Lūsis.

“Dzīvei tagad ir pavisam cits virziens, un mēs daudz ko viens no otra varam mācīties. Mēs viens otru papildinām – viņš ar savu vīrišķo enerģiju, es – ar sievišķo,” tā “Privātajai Dzīvei” norāda māksliniece.

Abi uzsākuši kopdzīvi un romantika viņu attiecībās ir dzīva. “Mums patīk ceļot, kopā esam apbraukājuši Latviju. Tā kā man patīk gatavot, esmu ļoti priecīga, ka man ir, kam to darīt. Katrā ziņā dzīvojam šeit un tagad. Baudām to, kas mums ir,” stāsta māksliniece.

Kā zināms, pēc iepriekšējā dzīvesbiedra, rokgrupas “Līvi” mūziķa Jāņa Groduma nāves māksliniece gandrīz 12 gadus bija viena. To, ka viņas dzīvē ienācis kāds īpašs vīrietis, māksliniece draugiem un paziņām pastāstīja jau aptuveni pirms gada. Iepriekš māksliniece atklājusi vien to, ka iepazīšanās stāsts esot amizants, taču ne publiski atklājams. Tas esot saistīts ar vīrieša profesionālo darbību. Attiecības gan veidojušās pamazām.

Līdz šim sabiedrībā ar mīļoto Patmalniece nedevās, lai nepiesaistītu lieku uzmanību. Šā gada 1. aprīlī – mākslinieces personālizstādes atklāšanā Blīdenē – pāris pirmo reizi izgāja kopā sabiedrībā, vēsta žurnāls “Kas Jauns”.

Lasiet arī: Tramps: Putins mīl Ukrainu, bet Sji Dzjiņpins un Kims Čenuns ir ļoti gudri cilvēki

“Viņš ir foršs, smuks vīrietis. Dzīvē jau visādi brīnumi notiek. Tie jaukie brīži ir jāpieņem, jāizdzīvo ar prieku, un tā arī tagad dzīvoju. Man patīk,” izdevumam “Kas Jauns” norāda māksliniece, izvairoties atklāt ko vairāk par jauno draugu un attiecībām.

Saistītās tēmas: Elita PatmalnieceGuntars Lūsis

youtube icon
Abonēt youtube