Elita Patmalniece. Foto: Instagram @elita_patmalniece

Māksliniece Elita Patmalniece jau gadu ir kopā ar jauno draugu, par sevi 20 gadus jaunāko fotogrāfu, tetovēšanas meistaru un masieri Guntaru Lūsi, vēsta žurnāls “Kas Jauns”.

Kā zināms, pēc iepriekšējā dzīvesbiedra rokgrupas “Līvi” mūziķa Jāņa Groduma nāves māksliniece 12 gadus bijusi viena.

Mākslinieces jaunais draugs ir gan tetovēšanas meistars, gan fotogrāfs, gan masieris. Tieši tā viņi arī sastapušies un iepazinušies. “Neviens neticēja, ka tas ir pa īstam,” smej māksliniece. Pret viņas mīlestību ar vīrieti, kurš ir par viņu 20 gadus jaunāks, draugi krietnu laiku attiekušies ar neticību un skepsi, taču ir pagājis jau gads, un abi joprojām ir kopā.

Jaunais draugs ir izremontējis abu mājokli, nokrāsojis sienas, izvizinājis mākslinieci teju pa visu Latviju, gan kopā baudot darbas skatus, gan ciemojoties pie radiem un draugiem.

“Radošāki bagātāks ir laiks, kad ilgojies pēc mīlestības. Tad gleznas top ātri, idejas mutuļo, tu tiecies, esi tādā nemierā un radi. Bet emocionāli laimīgāka un krāsaināka dzīve ir tad, kad tev ir kāds, ko mīlēt, un tu dzīvo mīlestībā. Tad nu paiet tā māksla drusciņ otrajā plānā. Jo gribas būt kopā ar otru, būt līdzās, baudīt tos mirkļus, ko iespējams piepildīt ar jaukām sarunām, smiekliem, vai vienkārši klusējot skatīties filmu. Mums ar Guntaru šis laiks ir bijis raibs un interesants. Katra diena ir kopā. Nupat viņš uz dažām dienām aizbrauca pie radiem viens, jo man bija jāgatavojas izstādes atklāšanai, līdz ar to nevarēju viņam pievienoties. Pietrūka man viņa! Un viņam tāpat manis. Jo tik pierasts, ka vienmēr tas otrs ir blakus,” izdevumam stāsta Patmalniece, sakot, ka šajās attiecībās ļoti izbauda attieksmi pret viņu kā sievieti, kā arī novērtē, ka Guntars viņai ir gan jauka kompānija, gan neatsverams atbalsts sadzīvē. “Es pat ar velosipēdu tagad braucu krietni retāk, jo Guntars mani visur izvizina. Smagumi man nav jāstiepj, jo ir taču vīrietis, kurš to izdara. Un vēl man patīk, ka Guntars ir ļoti vienkāršs un mīļš,” stāsta māksliniece.

“Es domāju, ka svarīgākais ir dot otram mīlestību. Tas sniedz to īsto prieku un piepildījuma sajūtu,” tā māksliniece.

Jau vēstīts, ka Patmalnieces dzīvē sācies skaists jaunu attiecību posms. Māksliniece neslēpj – Guntaru satikusi dzīves posmā, kad jutusies emocionāli un fiziski sagurusi. Lai uzlabotu pašsajūtu, tolaik viņas frizieris māksliniecei ieteicis sev pazīstamu masieri. “Novērtēju to, ka Guntars mani ieraudzīja tādu, kāda esmu. Tas mani ļoti atbrīvoja. Parunājāmies, mums bija interesanti, es jutu, ka mums sapasēja,” žurnālam “Privātā Dzīve” atklāja māksliniece.

Viņas mīļotais vīrietis Guntars izdevumam sacīja, ka ir pateicīgs abu draugam, kurš viņus iepazīstināja. “Biju par Elitu kā par mākslinieci dzirdējis, bet pazīstami nebijām. Tagad mana dzīve kļuvusi krāsaināka. Man pat šķiet, ka līdz šim tā bijusi melnbalta. Elitas labākā īpašība ir cilvēcisks gaišums,” norādīja tetovēšanas mākslinieks, masieris un fotogrāfs Guntars Lūsis.

“Dzīvei tagad ir pavisam cits virziens, un mēs daudz ko viens no otra varam mācīties. Mēs viens otru papildinām – viņš ar savu vīrišķo enerģiju, es – ar sievišķo,” tā “Privātajai Dzīvei” norādīja māksliniece.

Lasiet arī: Izpētīts, kurš atņēmis dzīvību «krievu pasaules» ideologa meitai Duginai

Abi uzsākuši kopdzīvi un romantika viņu attiecībās ir dzīva. “Mums patīk ceļot, kopā esam apbraukājuši Latviju. Tā kā man patīk gatavot, esmu ļoti priecīga, ka man ir, kam to darīt. Katrā ziņā dzīvojam šeit un tagad. Baudām to, kas mums ir,” stāstīja māksliniece.

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: attiecībasElita PatmalnieceGuntars Lūsis

youtube icon
Abonēt youtube