Kristīne Žilde-Krēvica. Publicitātes foto

Maija sākumā TV3 rīta raidījuma “900 sekundes” moderatoru komandai pievienosies līdzšinējā TV3 ziņu žurnāliste Kristīne Žilde-Krēvica.

Viņas izpratne un zināšanas par procesiem sabiedrībā palīdzēs rīta programmā apskatīt svarīgākos notikumus gan Latvijā, gan pasaulē, sniedzot plašu ieskatu aktualitātēs un to ietekmē uz mūsu ikdienu, informē TV3.

Līdz šim Kristīne Žilde-Krēvica TV3 Ziņu un informatīvo raidījumu dienestā veidoja sižetus par aktuāliem tematiem Latvijā un ārvalstīs, īpašu uzsvaru liekot uz cilvēkstāstiem un sociāli nozīmīgiem tematiem.

“TV3 Ziņās man rit jau 14.gads. Ielūgumu nomainīt vakarus pret rītiem un pievienoties “900 sekundes” komandai pieņēmu ar prieku. Vienmēr uz rīta kolēģiem esmu skatījusies ar zināmu apbrīnas devu – gan agrās mošanās, gan dinamiskā ētera dēļ, kas jānotur dzīvs un saistošs vairāk nekā divu stundu garumā. Izaicinājums un prieks pievienoties profesionāļu komandai!” pievienošanos rīta komandai komentē Žilde-Krēvica.

Lasiet arī: VIDEO | Kanters, Rutulis un Ērglis ieskaņo jestro Džambulaju

Televīzijas gaitas žurnāliste sāka “Latvijas Televīzijā” kā laika ziņu redaktore vēl studiju laikā Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātē. Jau neilgi pēc tam, prakses laikā apliecinot sevi kā uzticamu un profesionālu kolēģi, Kristīne pievienojās TV3 komandai. Kopš tā laika, strādājot TV3, viņa ir realizējusi arī vairākus projektus un veidojusi dokumentālās filmas par dažādām tēmām. Šobrīd strādā pie “Misija – Dziesmu svētki” filmām, iepriekš ziņojusi gan par “Brexit” notikumiem, gan karalienes Elizabetes II bērēm Apvienotajā Karalistē. Tāpat devusies uz ASV, kad par prezidenta amatu sacentās Donalds Tramps un Hilarija Klintone.

Saistītās tēmas: Kristīne Žilde-Krēvicatv3

youtube icon
Abonēt youtube