Foto: Facebook @EscapeTown

“Cik jauki, ka “EscapeTown” ir kļuvis tik populārs, ka prokremliskie kanāli mūs sāk izmantot savai propogandai! Tad jau laikam labi darām savu darbu,” norāda tematiskā, spraiga sižeta piedzīvojumu parka “EscapeTown” pārstāvji, kuru rīkoto izklaidi, sagrozot informāciju, krievu propagandisti izmantojuši, lai šausminātos un biedētu par Latvijā notiekošo.

Video ar vienu no tematiskā parka piedāvātajām izklaidēm savā “Facebook” vietnē publiskojis skandalozais Aleksandrs Iļjins ar komentāru: “Esmu šokā! Tas notiek Latvijas skolās aiz vecāku mugurām! Mēs nedevām piekrišanu šādām izglītojošām ekskursijām! Kurš Latvijas valdībā lobē nacisma veicināšanu mūsu valstī?” Video redzams, kā uniformā tērps vīrietis bērniem liek atkārtot nacistu saukli, kā arī tiek komentēts, kur ir garantija, ka nākamreiz bērni netiks vesti iepazīties ar seksuālo minoritāšu ikdienu, “jo mēs taču esam toleranti”.

Minēto aktivitāti izmantojuši arī krievu propagandisti, kuri nekavējušies šausmināties par to, ka Latvijas bērniem liek apgūt nacistu saukļus.

Tikmēr pats “EscapeTown” norāda, ka “piedzīvojumu parks ir kā laba kinofilma, vienīgi šeit dalībnieki tā vietā, lai skatītos filmu no malas, paši tajā piedalās, un spēlē galvenās labo varoņu lomas. Kā jebkurā labā stāstā, lai labajiem būtu ar ko cīnīties, ir vajadzīgi sliktie, un jo nežēlīgāks ir sliktais tēls, jo lielāks gandarījums ir labajiem, kad sliktais tiek sakauts un dabū pēc nopelniem, gan dieva, gan cilvēku priekšā.”

Kā apgalvo tematiskā parka pārstāvji, “Otrais pasaules karš ar nacistiem priekšgalā, mums visiem Latvijā dzīvojošajiem, ir sāpīgs, bet labi zināms un svarīgs temats. Tieši šis ir iemesls kāpēc “EscapeTown” izvēloties ļaundari, ar kuru mūsu gudrajiem, apķērīgajiem un drosmīgajiem dalībniekiem būs jācīnās, izvēlējās tēmu 2.pasaules karš – Hitlers ir sliktais, bet jūs esat labie, kas cīnās pret Hitleru un viņa kara mašīnu, lai atgrieztu brīvību Eiropā.”

“Zinu, ka uz šo brīdi visi, kas nav propagandas stūmēji, jau ir sapratuši “EscapeTown” parka patieso būtību, tā sniegto pievienoto vērtību un ikviena dalībnieka izaugsmi, kas rodas izejot no ikdienas komforta zonas. Līdz ar to, paldies, par šo izrādīto interesi par mūsu izcili sniegto pakalpojumu. Un nobeigumā teikšu to, ko parkā sakām tiem, kas ir veiksmīgi atrisinājuši savu izvēlēto misiju: ” Brauciet vēl! Mums vajag biežāk tādus drosmīgus brīvības cīnītājus, jo cīņa pret nacismu nav vienas dienas darbs, un ikvienam ir roka jāpieliek, lai Hitlers un visi viņa pakaļskrējēji, dabūtu pēc nopelniem”,” teikts uzņēmuma komentārā pie Iļjina ievietotā video.

Lasiet arī: VIDEO | Ne tikai Tramps un Švarcenegers! Slavenības, kas kļuva par politiķiem

youtube icon
Abonēt youtube