Foto: Pexels

Ir daudz rituālu, ko iesaka ievērot, lai piesaistītu naudu un uzlabotu savu finansiālo stāvokli, taču daudzi no tiem ir ļoti sarežģīti, tāpēc ne visi tos īsteno un regulāri atkārto. Ir viens rituāls, kas ar savu vienkāršību iekarojis daudzu sirdis, turklāt tas ir arī ļoti patīkams un garšīgs – rīta kafija ar kanēli.

Ezotēriķi atzīmē, ka minētais dzēriens aktivizē cilvēka slēptās spējas, kā arī piesaista veiksmi un labklājību, vēsta Unian.

Atbilde slēpjas šīs nedēļas dienas enerģijā. Ceturtā diena ir naudas diena, jo ceturtdienu pārvalda Jupiters. Šī planēta nav tik vienkārša, kā varētu šķist no pirmā acu uzmetiena. Ezotēriķi uzskata, ka Jupiters ir pārpilnības un dāvanu planēta.

Tajā pašā laikā kanēlis tiek uzskatīts par uguns stihijas garšvielu un ir saistīts ar Fēniksu, kas, saskaņā ar leģendu, atdzima no pelniem. Mītiskais putns ir veiksmes un laimes simbols. Visu šo elementu kombinācija rada spēcīgu “naudas dzērienu”.

Lai nauda kā upe ieplūstu kabatā, svarīgi pareizi pagatavot šo uzmundrinošo dzērienu. Turklāt ir ļoti svarīgi kafiju pagatavot pašam, pretējā gadījumā rituāls nedarbosies.

Lai pagatavotu “burvju dziru”, vajadzēs divas tējkarotes maltas kafijas, 200 ml ūdens un vienu ceturtdaļu tējkarotes malta kanēļa vai vienu kanēļa standziņu. Katliņā jāieber kafija, jāpielej ūdens un jāuzliek uz uguns vārīties, rūpīgi uzraugot, lai dzēriens nepārietu pāri malām. Brīdī, kad kafija sāk vārīties, jāpievieno kanēlis un jāsaka burvju vārdi: “Tāpat kā kanēlis piešķir kafijai garšu, tā pie manis nāk nauda. Lai notiek!”.  Šis teksts ir jāatkārto trīs reizes. Tajā pašā laikā ir svarīgi iedomāties naudu un bagātību, ko vēlaties saņemt. Ir svarīgi arī izbaudīt šo rituālu, pretējā gadījumā negatīvā enerģija, gluži pretēji, atgrūdīs naudu.

Lasiet arī: Finks Latvijai pareģojis uzplaukumu laikā, kad to vadīs sieviete; vai tā būs Siliņa?  

Saistītās tēmas: Kā piesaistīt naudukafija ar kanēlirituāli

youtube icon
Abonēt youtube