Foto: Ekrānšāviņš

Bella, 14 gadus vecā īsspalvainā mājas kaķene no Kembridžšīras pilsētas Hantingdonas, lauzusi Ginesa pasaules rekordu titulam “Skaļākā mājas kaķa murrāšana”. Viņas murrāšana sasniedza 54,6 decibelus jeb skaņas intensitāti, kas ir pielīdzināma verdošai tējkannai.

Nikola Spinka, Bellas īpašniece, norāda: “Mēs vienmēr zinājām, ka Bella ir skaļa murrātāja, piemēram, brīžos, kad skatāmies televizoru, nereti to nākas pagriezt skaļāk, turklāt tas vienmēr notiek tieši pēc Bellas ēdienreizēm. Līdz ar to, kad mēs ieraudzījām, ka ir pieejams pasaules skaļākā murrātāja rekorda tituls, mēs zinājām, ka tam jāizvirza Bella, un esam ļoti priecīgi, ka to izdarījām! Es nevarētu būt vēl priecīgāka par to, ka Bella ir pārspējusi pasaules rekordu. Viņa ir mūsu ģimenes locekle jau vairākus gadus – mēs viņu mīlam no visas sirds un esam lepni par Bellas sasniegumiem.”

Pēc stingras procesu uzraudzības, Ginesa pasaules rekordu pārstāvis reģistrēja Bellas mēģinājumu pārspēt esošo pasaules rekordu, un par rezultātiem nebija šaubu, informē “Whiskas”.

Deivs Vilsons, oficiālais Ginesa pasaules rekordu tiesnesis, kurš pārraudzīja Bellas rekorda mēģinājumu, atzīmē: “Tā vienmēr ir aizraujoša diena, kad var tikt uzstādīts jauns potenciālais pasaules rekords, tāpēc ar nepacietību gaidījām, vai Bella spēs to paveikt. Kad mēs uzstādījām ierakstīšanas ierīces, Bella apgūlās uz sava iecienītā spilvena un sāka murrāt. Rezultāti uzreiz bija acīmredzami – Bella bija pārspējusi pasaules skaļākās murrāšanas rekordu!”

Lasiet arī: Astroloģe nosauc datumus, kuros dzimušo dzīve nākamgad neatgriezeniski mainīsies

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube