Jūlijs Krūmiņš. Foto: Ekrānšāviņš @Slavenības. Bez filtra

Sava mūža dižāko balli – 80 gadu jubileju – miljonārs Jūlijs Krūmiņš 12. decembrī nosvinēja 300 viesu kuplā pulkā, svinībām izmaksājot 70 000 eiro, vēsta žurnāls “Kas Jauns”.

Pasākumā pulcējās ap trim simtiem viesu, kuru vidū bija arī daudz sabiedrībā zināmu cilvēku, tostarp estrādes leģendas, ietekmīgi uzņēmēji un politiķi.

Uz svinībām konferenču centrs “ATTA CENTRE” bija pārvērsts par glamūrīgu banketa zāli ar skatuvi, dekorācijām un grezni klātiem galdiem. Vestibilā bija iekārtota izstāde, kurā ikviens viesis varēja aplūkot Senās Romas stilistikā attēlotu pašu gaviļnieku un viņa tuviniekus, kā arī draugus un laikabiedrus, vēsta žunāls.

Par pasākuma gaisotni un jautrību gādāja Dailes teātra aktieris Andris Bulis un krievu humorists Maksims Galkins, kurš Krūmiņa viesus izkaidēja ar savu latviešu valodas prasmi, tostarp dziedot dziesmas latviski. Galkins nodziedāja gan leģendāro dziesmu “Apvij rokas”, gan Maestro “Par pēdējo lapu”, taču viesu lielākās ovācijas viņš izpelnījās, uz krēsla stāvot un nodziedot “Prāta Vētras” hitu “Plaukstas lieluma pavasaris”.

Krūmiņš apgalvo, ka Galkins viņa jubilejā uzstājies bez atlīdzības, jo pats pieteicies, ka vēlas to brīvprātīgi darīt, un uz sava rēķina arī ieradies Latvijā no Kipras.

Viesus ballītē iepriecināja gan itāļu tenors Al Bano, gan vācu “Boney M” un leģendārās zviedru grupas “ABBA” dziesmu izpildītāji. No pašmāju mūziķiem uzstājās Jānis Stībelis, Andris Bērziņš, Daumants Kalniņš, Ivars Pētersons un Dināra Rudāne.

“Vienīgais, kam no mūziķiem maksāju es pats, bija Al Bano. Viņam samaksāju 20 000 eiro. Pārējo mākslinieku uzstāšanos man uzdāvināja draugi, vai arī viņi paši izlēma dzimšanas dienā mani muzikāli sveikt un atlīdzību par to neņēma,” tā žurnālam “Kas Jauns” stāsta Krūmiņš.

“Rezultātā šīs svinības man izmaksāja ap 70 000 eiro. Pārējo gandrīz visu, telpu īri un mielastu ieskaitot, uzsauca draugi. Man jau iepriekš bija uzdāvinātas 200 pudeles vīna, pašam bija jānopērk tikai kartupeļi un maize,” teic miljonārs.

Pasākuma organizēšanā, viesu sagaidīšanā un apkalpošanā bija iesaistīti vairāki desmiti cilvēku.

Miljonārs ir priecīgs, ka pasākums ir nofilmēts, un to pēc gadiem varēs noskatīties viņa bērni un mezbērni.

Gadumiju miljonārs svinēs uz slēpēm Austrijas kalnos, vēsta žurnāls.

Lasiet arī: Ņirgājās un apsaukāja par kropli – Judžu kaimiņš atklāj jaunas detaļas par pāra kopdzīvi

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: Al BanoballeJūlijs Krūmiņš

youtube icon
Abonēt youtube