Madara Palameika un Džaisuma Saidī Ndure. Foto: Instagram @palameika

Pēc septiņu gadu draudzības laulības gredzenus mijuši latviešu šķēpmetēja Madara Palameika un gambiešu izcelsmes vieglatlēts Džaisuma Saidī Ndure no Nigērijas, vēsta žurnāls “Privātā Dzīve”.

Sportistu pāris laulības ostā iestūrēja pirms svētkiem, sociālajos tīklos par jaunumiem pavēstot ar tekstu: “Priecīgus Ziemassvētkus no Saidī Ndure ģimenes”. Palameika pieņēmusi vīra uzvārdu un turpmāk startēs kā Saidī Ndure.

Sportistes mīļotais Džaisuma Madaru bildināja pagājušā gada septembrī Parīzē, Eifeļa torņa pakājē. “Teicu jā labākajam vīrietim, kuru pazīstu,” parādot saderināšanās gredzenu, toreiz atklāja sportiste.

Džaisuma, kurš 1. janvārī nosvinēja 40. jubileju, startē sprinta distancēs. Kopš 2006. gada viņš pārstāv Norvēģiju, bet līdz tam startēja ar Gambijas karogu. Viņam pieder Norvēģijas rekords 100 un 200 metru distancēs, kā arī Gambijas rekords 200 metros. 2004. gadā Āfrikas čempionātā un 2012. gada Eiropas čempionātā Džaisuma izcīnīja bronzas medaļu sprintā, vēsta izdevums.

Savukārt Madara pirms deviņiem gadiem sasniedza Latvijas rekordu šķēpa mešanā sievietēm – 66,18 metri. Palameika ir arī 2016. gada Dimanta līgas seriāla kopvērtējuma uzvarētāja, kas ir Latvijas vieglatlētu augstākais sasniegums šajās sacensībās.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madara Saidī Ndure (@palameika)

Lasiet arī: Jana Duļevska atgriezīsies TV ekrānos ar jaunu raidījumu

Lasiet arī: Noskaidrots pazudušās Annas Jansones meitiņas nāves cēlonis

Lasiet arī: Piecas zodiaka zīmes, kam 2024. gadā iespējama šķiršanās ar mīļoto

Lasiet arī: Mūrnieces bijušais draugs pārcēlies uz Baltkrieviju, kur nozākā Latviju

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: Džaisuma Saidī NdureMadara Palameika

youtube icon
Abonēt youtube