Foto: Pexels

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 5. līdz 11. janvārim sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Nāksies rast kompromisu kādā no aktuālajiem jautājumiem darbā. Tas nebūs viegli. Piekāpšanās šoreiz būs pareizā izvēle. Darba meklētājiem tiks dota iespēja sākt darba attiecības jau pavisam drīz. Papildu peļņa nāks no aktīvas darbošanās kādā no projektiem.

Vērsis

Radošas idejas nāks prātā ik uz soļa. Vēlēsies pēc iespējas ātrāk tās realizēt, taču nesteidzies, apdomā labi, pirms veic nozīmīgus pavērsienus. Iesaistīšanās jaunajā projektā būs izdevusies. Būsi patīkamu sajūtu caurvīts, satiekot sen neredzētu, reiz nozīmīgu cilvēku.

Dvīņi

Brīnišķīgs laiks tiem, kuri darbojas sava uzņēmuma labā. Tiks rasts risinājums, kā iepriekš samilzušās situācijas pavērst tā, lai būtu tev izdevīgi. Nemeklē patiesību tur kur tās nav. Tiks saskatīta iespēja izlīdzināt saistībā ar svētkiem radušos finansiālos robus.

Vēzis

Jauni biznesa kontakti tiks rasti kāda korporatīva pasākuma ietvaros. Iepazīšanās pavērs labas iespējas profesionālajā darbībā. Veiksmīgi ritēs darbi tiem, kuriem profesija ir saistīta ar transportu un pārvadājumu pakalpojumiem. Lielāki tēriņi būs saistīti ar sadzīvi.

Lauva

Līdz ar jauno gadu arī darba kļūs vairāk. Iemācies uzticēt darbus citiem. Darba meklētājiem tas nokritīs gluži kā sniegs uz galvas! Klāt nāks arī nauda caur kādu iepriekšējā gadā uzsāktu projektu. Ledus ir sakustējies un viss notiks! Atļaujies nopirkt sev vērtīgāku darba instrumentu.

Jaunava

Nāksies likt lietā savas prasmes un arī uzkrātos resursus, lai pavirzītu uz priekšu uzsākto uzņēmējdarbību. Iniciatīva, kas būs nākusi no tavas puses, atmaksāsies materiālajā izteiksmē. Uzlabosies finansiālā situācija, patiecoties kādai labai biznesa idejai.

Svari

Būsi uzmanīgs attiecībā uz vilinošiem piedāvājumiem, kas saistīti ar lielākām izaugsmes iespējām citā darba vietā. Apdomā piedāvājumu labi. Iecerētie darbi izdosies perfekti un gandarījums par paveikto arī tiks gūts. Neraizējies, ja kāds pirkums nesniegs vēlamo rezultātu.

Skorpions

Pavērsies iespēja savas prasmes parādīt plašam sabiedrības lokam caur sociālo tīklu platformām. Zīmīgi pavērsieni profesionālajā darbībā liks izvērtēt to, ko pilnveidot un no kā varbūt atteikties. Veiksmīgs būs finansiālais ieguldījums bērnu talantu attīstīšanā.

Strēlnieks

Pienākuma sajūta mīsies kopā ar vainas izjūtu.  Nepārmet sev to, kur nemaz neesi vainīgs. Tiks sakārtotas un atrisināsies nesaskaņas ar darba kolēģiem vai padotajiem. Tiks izvirzīts kāds mērķis, ko sasniegt. Uzlabosies finansiālā situācija.

Mežāzis

Patīkams pārsteigums tiks saņemts no darījumu partneru puses. Tiks piedāvātas izaugsmes iespējas ārzemēs. Atceries, ka tava profesionalitāte un tavs veikums ir augtu vērtējams. Ienākumi tiks gūti atbilstoši iepriekš ieguldītajam enerģijas apjomam un resursiem.

Ūdensvīrs

Pienācis laiks, lai realizētu savas ieceres attiecībā uz uzņēmējdarbības attīstīšanu. Laba darba iespējas tiks piedāvātas tiem, kuri tās meklē. Ataujies būt brīvāks un elastīgāks savā viedoklī. Ļaujies tēriņiem un nopērc sev kaut ko sen kārotu. Kāda jauna viedierīce būs tieši laikā.

Zivis

Tiks paplašināta profesionālās darbības joma. Tavu produktu un piedāvājumu klāsts kļūs pieprasīts arī ārpus valsts robežām. Tiks saņemta kāda vērtīga dāvana, ko naudas izteiksmē novērtēt nevar. Ak, kādi pavērsieni ir gaidāmi romantiskajās attiecībās! Gluži kā seriāla jaunākajā sezonā paradīsies aizraujošas sižeta līnijas.

Lasiet arī: Mārcis Judzis 2024. gadu sagaida ar jaunu mīļoto

Lasiet arī: Strautmane: Cerēju un ticēju, ka vismaz mājās Aivis Ceriņš ir adekvāts

Lasiet arī: Ko gaidīt no 2024. gada – 15 dažādi nākamā gada horoskopi vienuviet

Lasiet arī: VIDEO | Mamikins jaungada uzrunā sapņo par atgriešanos Latvijā un pieminekļu atjaunošanu

Lasiet arī: «Ļoti atvieglojoši» – pazudušās Annas Jansones dzīvesbiedrs komentē jaunākās policijas ziņas

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube