Vladimirs Putins. Foto: Instagram @russian_kremlin

Krievijas prezidents Vladimirs Putins, tiekoties ar Anadiras iedzīvotājiem, pasūdzējies, ka klasesbiedri un skolas laika draugi viņu neatpazīstot, vēsta Unian.

Kā sacīja Putins, dažreiz viņš satiekot draugus no bērnības un jaunības, taču viņiem pastāvīgi ir aizdomas, ka tas nav Putins, ar ko viņi komuncē.

“Reti, bet tiekos ar klasesbiedriem, kursa biedriem. Viņi bieži skatās uz mani un saka: “Es neticu… Tas esi tu vai neesi?”” atklājis diktators. Putins ilggadējiem biedriem uz to esot atbildējis, ka “ne katrs cilvēks zina, kā viņš uzvedīsies, nonākot noteiktā atbildības līmenī”.

Turklāt Putins piebildis, ka viņam ir laba veselība. Pēc Krievijas prezidenta teiktā, viņš vingro ik dienu pa divām stundām gan  trenažieru zālē, gan peldot un veicot citus vingrojumus.

Virkne ekspertu vairākkārt ziņojuši, ka īstais Vladimirs Putins sēž bunkurā, kamēr viņa dubultnieks apmeklē dažādus pasākumus. Ukrainas bruņoto spēku rezerves pulkvedis, militārais eksperts Oļegs Ždanovs paudis uzskatu, ka neviens nezina, kur ir īstais diktators.

Tikmēr Putina preses sekretārs Dmitrijs Peskovs apgalvo, ka krievu vadonis nesēž bunkurā un it kā neizmanto dubultnieku pakalpojumus. Pēc viņa teiktā, diktators ir “megaaktīvs”, un “var tikai apskaust viņa enerģiju”.

Tikmēr 2023. gada oktobra nogalē paklīdušas anonīmu “Telegram” kanālu izplatītas baumas, ka Putins ir miris un viņa vietā visus prezidenta pienākumus veic dubultnieks.

“Trešdienas, 26. oktobra pēcpusdienā Krievijas prezidenta Vladimira Putina veselības stāvoklis sāka strauji pasliktināties. Ap pulksten 20.00 pēc Maskavas laika dežūrārsti izsauca papildu ārstu brigādi, kas pēc ierašanās piecpadsmit minūšu laikā sāka prezidenta reanimāciju, līdz tam laikam Putina stāvoklis bija kļuvis kritisks. Plkst. 20.42 pēc Maskavas laika ārsti pārtrauca reanimāciju un konstatēja prezidenta nāvi,”  vēstīja “Telegram” kanāls “Generall SVR”.

“Sarunas par proputiniskās elites pārstāvju koalīcijas izveidi Nikolaja Patruševa vadībā ir gandrīz pabeigtas, lai saglabātu pašreizējo režīmu un izmantotu Putina dubultnieku prezidenta tēlā. Bet!!! Ja Putinam dzīvam esot, bez problēmām varēja izmantot dubultnieku, ārkārtējos gadījumos uzrādot īsto Putinu, tad pēc viņa (Putina) nāves jebkurš mēģinājums nodēvēt dubultnieku par prezidentu ir uzskatāms par valsts apvērsumu!” ziņoja “Generall SVR”.

Īsi pirms prezidenta nāves, kad jau bija skaidrs, ka viņš mirst, tika apsvērts variants Putinu ievietot medicīniski izraisītā komā, tādējādi saglabājot “svaigu līķi”, lai pēc tam, kad ir skaidri noteikts pēctecis un pārņemta vara, varētu sabiedrībai prezentēt “svaigi mirušo” Putinu, taču šis variants iestājušās nāves dēļ atkrīt, un šobrīd tiek lemts, kā rīkoties tālāk, vēstīja “Generall SVR”.

Iepriekš klīdušas baumas, ka Krievijas prezidents Vladimirs Putins reanimēts pēc tam, kad viņam svētdienas, 22. oktobra, vakarā apstājusies sirds. “Svētdien, 22. oktobrī, ap pulksten 21:05 pēc Maskavas laika rezidencē dežurējušie Krievijas prezidenta Vladimira Putina apsardzes darbinieki izdzirdēja troksni un skaņas, it kā kaut kas kristu, kas nāca no prezidenta guļamistabas. Divi drošības darbinieki nekavējoties iesteidzās prezidenta guļamistabā un ieraudzīja Putinu guļam uz grīdas blakus gultai un apgāztam galdiņam ar ēdienu un dzērienu. Iespējams, prezidents krītot atsitās pret galdu un traukiem, tos apgāžot, kas arī izraisīja minēto troksni. Putinu mocīja konvulsijas. Nekavējoties tika izsaukti mediķi, kuri dežurēja prezidenta dzīvesvietā un atradās vienā no blakus telpām. Ārsti veica reanimāciju, iepriekš konstatējot, ka prezidentam ir apstājusies sirds. Palīdzība sniegta laikus un Putins atguvis samaņu. Prezidents tika pārcelts uz īpaši aprīkotu istabiņu savā rezidencē, kur jau bija uzstādīta reanimācijai nepieciešamā medicīniskā iekārta, un ko var uzskatīt par reanimācijas nodaļu, kas aprīkota ar jaunākajām tehnoloģijām. Prezidenta stāvoklis ir stabilizējies un viņš atrodas pastāvīgā mediķu uzraudzībā,” iepriekš rakstīja minētais “Telegram” kanāls.

Šis “Telegram” kanāls jau iepriekš vēstījis, ka pēdējā laikā Putins reti kad personīgi piedalās oficiālos pasākumos, turklāt prezidenta sagatavošana tiem – mazgāšana, ķemmēšana, grimēšana, ģērbšanās un apavu uzvilkšana – sāk aizņemt arvien vairāk laika. Vienam no pēdējiem pasākumiem prezidents tika gatavots vairāk nekā trīs stundas. Prezidents jūtas slikti, zāles palīdz tikai nedaudz un visu sagatavošanās procedūru laikā viņam nepieciešams ik pa laikam atpūsties. Vairāk nekā trīs stundu pūliņu rezultātā “gurķītis” (kā apkalpotājs nesen ņirgājoties nosauca valsts vadītāju) ir vairāk vai mazāk gatavs sapulcei, ziņojis kanāls.

Lasiet arī: Lai sadzirdētu viens otru, Ceriņi savulaik pieteikušies pāru terapijai

Lasiet arī: Zelenskis ceturtdien apmeklēs Latviju

Lasiet arī: Numeroloģijas un fen šui maģija – kā dzīvokļa numurs ietekmē tavu dzīvi

Lasiet arī: Kur paliek tavi nodokļi – zināms, cik novirzīs nozarēm no katra samaksātā eiro

Lasiet arī: Linda Abu Meri atgriezīsies televīzijā

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: bunkursDubultniekimirisVldimirs Putins

youtube icon
Abonēt youtube