Linda un Hosams Abu Meri. Foto: Instagram @linda_abumeri

No “Latvijas Televīzijas” aizgājusī veselības ministra Hosama Abu Meri sieva Linda, trīs mēnešus atpūtusies, atgriezīsies pie TV skatītājiem, šoreiz vadot raidījumu komerctelevīzijā, vēsta žurnāls “Privātā Dzīve”.

Izdevuma rīcībā nonākusi informācija, ka jau februārī Linda būs redzama televīzijas ēterā kā TV3 raidījuma “Zilonis studijā” vadītāja.

“Izmēģināšu spēkus jaunā lauciņā. Mans darbs pie raidījuma plānošanas tikai tagad sāksies,” izdevumam atklāj Linda Abu Meri, piebilstot, ka līdz ar viņas parādīšanos neviens no līdzšinējiem raidījuma vadītājiem prom neies. “Tagad būsim trīs – Agnese Drunka, Oskars Lepers un es. Ļoti ceru uz savu nākamo kolēģu atbalstu. Nezinu, kā tas būs, zinu tikai, ka pavisam citādāk. Esmu ļoti priecīga par šādu iespēju, tāpēc arī piekritu piedāvājumam,” teic veselības ministra dzīvesbiedre.

Linda teic, ka līdz šim skatījusies raidījumu “Zilonis studijā” un viņai tas šķiet interesants kvalitatīvi izklaidējošs raidījums. “Es raidījumam piedāvāšu visu to labāko un ieguldīšu, cik vien iespējams,” uzsver Linda.

Viņa atklāj, ka trīs mēnešus ir atpūtusies, kā arī sapratusi, ka ir svarīgi būt līdzās vīram kā emocionālam atbalstam. “Kaut vai sagaidīt viņu mājās ar siltām vakariņām. Bet vispār darīju visu, ko nevarētu darīt, ja strādātu iepriekšējā režīmā. Piemēram, kopā ar vīru Ziemassvētkos baudījām sauli Atēnās,” tā Linda.

“Kam sievas un vīri domāti? Lai atbalstītu viens otru. Tāpēc būšu liels atbalsts vīram,” tā savu atkāpšanos no “Rīta panorāmas” vadītājas amata “Latvijas Televīzijā”, dzīvesbiedram Hosamam Abu Meri kļūstot par veselības ministru, iepriekš komentējusi Linda Abu Meri.

“Sākumā bija sajūta, it kā mazliet šķiros no ģimenes. Bet no otras puses, esmu priecīga, ka vīrs ir drosmīgs un uzņemas tik traku darbu,” žurnālam “Privātā Dzīve” iepriekš sacīja Linda Abu Meri, piebilstot, ka kādu laiku nedarīs neko, atpūtīsies, izgulēsies un tad sāks domāt, ko darīt tālāk.

““Latvijas Televīzija” ir ar augstām prasībām. Prasa politiķiem, uzņēmējiem ievērot ētikas standartus, un arī pašiem nākas tos ievērot. Tas bija “Latvijas Televīzijas” valdes un mans kopējs lēmums, ka pārtraucam sadarbību. Nebija viegli ne man, ne valdei, jo televīzijā tomēr biju augsti novērtēts cilvēks un par to prieks,” izdevumam stāstīja Linda Abu Meri.

Tikmēr Hosams Abu Meri, vaicāts, kā jūtas ministra amatā, izdevumam norādīja: “Tas savā ziņā ir uzticības kredīts. Esmu par to gandarīts. Vienlaikus ir arī uztraukums, jo atbildība ir milzīga un ļoti smaga. Man jābūt pacietīgam.”

Turklāt viņš arī cer turpināt ārsta praksi. “Protams, ne pilnā mērā. Kaut kā pielāgošos. Varbūt agrāk celšos, varbūt brīvdienas ziedošu, bet daži slimnieki būs jāpieņem. Kvalifikācija jāuztur. Nekas nav mūžīgs, pat Hosams ministrs,” tā pēc kļūšanas par ministru izdevumam norādīja politiķis.

Kā zināms, žurnāliste, raidījumu vadītāja Linda Abu Meri pārtraukusi darba gaitas Latvijas Televīzijā. “Rīta Panorāmu” – rīta ziņu televīzijas raidījumu, kam 2.septembrī apritēja 10 gadu jubileja -, viņa vadīja deviņus gadus.

Latvijas Televīzija novērtē Lindas Abu Meri profesionalitāti un ieguldījumu “Rīta Panorāmas” izaugsmē. “Kopā ar pārējo LTV Ziņu dienesta komandu viņai izdevies panākt, ka raidījums ir mediju tirgus līderis – “Rīta Panorāma” veido dienaskārtību, tajā izskanējušās ziņas un intervijas citē un izplata citos mediju kanālos un platformās,” informēja LTV.

“Šajos gados “Rīta Panorāmas” komanda kopā ar Lindu ir izveidojusi skatītāju iecienītāko rīta ziņu programmu. Viņa ir bijusi klāt gan notikumos, ar kuriem lepojas visa Latvija, gan brīžos, kad visiem ir sāpīgi. Tas ir prasījis daudz spēka, taču devis arī daudz enerģijas skatītāju atzinības dēļ,” komentēja LTV Ziņu dienesta direktore Iveta Elksne.

Žurnāliste, raidījumu vadītāja Linda Abu Meri toreiz sacīja: “Kad pirms gandrīz desmit gadiem sāku darbu Latvijas Televīzijā, tas bija lēciens nezināmajā – man nebija ne jausmas, kā tas būs un ko sagaidīt, bet bija ļoti liela vēlme visu izdarīt pēc iespējas labāk. “Rīta Panorāma” bija vēl pavisam jauns raidījums, un esmu priecīga un pateicīga, ka, vienlaikus pašai mācoties, man ir bijusi iespēja piedalīties tās veidošanā un izaugsmē, pamazām kļūstot par visvairāk skatīto rīta pārraidi televīzijas ēterā.”

“Pēdējie gandrīz desmit gadi man nesuši kolosālu profesionālu izaugsmi, jo Latvijas Televīzijā kvalitātes latiņa ir ļoti augsta – šeit nekad nepietiek ar “būs labi”, šeit der tikai “vislabāk!”. Paldies skatītājiem, kas to novērtē ar savu uzticību un mīlestību!” uzsvēra žurnāliste.

Lasiet arī: IKEA atsauc no tirdzniecības veselībai un dzīvībai bīstamu USB lādētāju

Lasiet arī: Aizdomās par divu vīriešu slepkavību aiztur trīs pusaudžus

Lasiet arī: Trīs zodiaka zīmes, kam šis gads nesīs milzu veiksmi

Lasiet arī: Numeroloģe: Ceriņi pat karmiski un numeroloģiski bija nesaderīgi

Lasiet arī: Vāc parakstus par Starptautiskās vīriešu dienas ieviešanu Latvijā

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: Hosams Abu MerfiLinda Abu Meri

youtube icon
Abonēt youtube