Lelde Ceriņa. Foto: Instagram @leldecerina

“Man pašai šķiet, ka viss ir pateikts, bet pēc jūsu vēstulēm noprotu, ka tiek sagaidīta vēl kāda reakcija,” vietnē “Instagram” norāda Lelde Ceriņa. Kā zināms, viņas vīrs Aivis pērnā gada nogalē nācis klajā ar publisku paziņojumu par pāra šķiršanos.

Kā norāda Lelde Ceriņa, paziņojums, ko publicēja Aivis, bijis savstarpēji saskaņots. “Lai gan esmu piedzīvojusi neaprakstāmu vilšanos un kaudzi citu emociju, nekādi komentāri no manis nesekos, centieni radīt ap šo sencāciju var izpalikt,” sociālajā tīklā raksta Lelde Ceriņa.

“Divpadsmit gadi kopā ir ilgs laiks. Ļaujiet kaut nedaudz sadzīt. Mēs turpinām būt vislabākie vecāki saviem bērniem, beznosacījuma mīlestība ir ieguvusi vēl dziļāku jēgu, un tas arī

šobrīd ir galvenais,” teikts vietnē “Instagram” izplatītajā paziņojumā.

Lai gan runas par to, ka Aivis pieķerts sānsoļos, izskanēja jau iepriekš, Lelde toreiz publiski paziņoja, ka ticot savam vīram, raksta “Privātā Dzīve”. “Kopš mirkļa, kad nolēmu strādāt publisku darbu, esmu dzirdējusi dažādus brīnumus un provokācijas, ko kāds ir teicis vai interpretējis pa savam, tāpēc šis nepārsteidz,” toreiz paziņoja Lelde. Savukārt Aivis savā virzienā raidītās apsūdzības nodēvēja par “melu virpenēm”. “Tukši spriedelējumi un slimas fantāzijas,” toreiz sacīja Aivis.

Tagad – kopš paziņojuma par šķiršanos – viņš sociālajos tīklos nav veicis nekādas aktivitātes. Ir ļaudis, kas mēļo, ka viņš esot redzēts naktsklubā kunga prātā, turklāt ne viens. Citi stāsta, ka izbraucis no valsts, ziņo “Privātā Dzīve”.

“Man jau šķiet, ka mīlestība ir smalka savstarpēja izmantošana. Daudziem nepatīk vārds “izmatošana”, bet nevajag akcentēt šo vienu vārdu. Vārdi “smalka” un “savstarpēja” ir tikpat svarīgi. Lai tev ir labi, un man ir labi,” neilgi pirms laulībām intervijā žurnālam “Santa” sacīja Aivis Ceriņš. Viņš neslēpa, ka nāk no stabilas ģimenes, un viņa vecāki joprojām ir kopā.

Turpretī Leldes vecāki izšķīrās, kad viņai bija trīs gadi. “Man ir brīnišķīgi vecāki, bet, ja atskatos bērnībā, tad tāda idilliskā ģimenes modeļa tur nav. Mani audzināja mamma un omīte, mamma viena pelnīja un tāpēc daudz strādāja, un mājās pārradās vakaros ļoti vēlu. Pēc šķiršanās ar tēti mammas dzīvē ienāca vīrietis, kurš bija aizrāvies ar alkoholu. Tāpēs es drīzāk varētu teikt, ka zinu, kā negribu,” savulaik intervijā žurnālam “Ieva” teica Lelde.

“Mācībstundas ir saņemtas. Krietni smagākas, kā būtu gribējies, bet, rezumējot gadu, ir daudz par ko pateikties. Snīpjus augšā, soļojam tālāk!” vietnē “Instagram” ierakstījusi žurnāliste Lelde Ceriņa.  Kā zināms, viņas vīrs, pasākumu vadītājs Aivis Ceriņš paziņojis par laulības izjukšanu, atzīstot tajā savu vainu.

Viņas ieraksts izpelnījies daudz reakciju un iedvesmojošu komentāru no sekotājām, tostarp Latvijā pazīstamām sievietēm, kas ne vien novēl Leldei laimīgu jauno gadu, bet cenšas uzmundrināt. Tā, piemēram, aktrise Agnese Zeltiņa iekomentējusi:  Mīļā Lelde! Mācībstundas visas dzīves garumā saņemam mēs visi. Tu būsi laimīga! Sildi, spīdi, staro un lai TOP jaunais.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lelde Ceriņa (@leldecerina)

Kādā citā “Instagram” ierakstā Lelde Ceriņa raksta: “Atgādinājumam, – Tu esi daudz stiprāka, drosmīgāka un varošāka nekā Tu domā! Pat ja šobrīd tā vispār nejūties.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lelde Ceriņa (@leldecerina)

“Jauns gads nereti nāk kā tīrs audekls – gribas uz tā vilkt tikai gaišas līnijas, tāpēc vēl vecajā es un Lelde vēlamies dalīties ar mums sāpīgu ziņu. Esam šķīruši laulību un turpmāk iesim katrs savu ceļu,” teikts “Facebook” ierakstā.

“Esmu ilgtermiņā rīkojies kā kretīns un laulībā pārkāpis dotos solījumus. Man pašam no sirds žēl, ka pazaudēju tik vienreizēju sievieti un savu bērnu mammu. Mīlot savus bērnus, uzturēsim cieņpilnas un draudzīgas attiecības arī turpmāk. Lūdzu respektēt šo lēmumu un netraucēt šajā sarežģītajā dzīves posmā,”  tā gada nogalē vietnē “Facebook” ierakstījis Aivis Ceriņš.

“Rīga TV24” ētera personības Aivis un Lelde Ceriņi viens otram sacīja jāvārdu sacīja 2018. gada maijā. Ģimenē aug divi bērni – meita Adele un dēls Francis.

Lasiet arī: Nedēļas horoskops: 12. – 18. janvāris

Lasiet arī: FOTO & VIDEO | Zelenskis Latvijā – kas pārspriests, solīts un parakstīts Rīgas pilī, Saeimā un valdībā

Lasiet arī: Rešetins piepilda senu sapni, oficiāli nomainot uzvārdu

Lasiet arī: «Gluži kā pieaugušajiem domātu rotaļlietu veikalā» –  iesmej par Putinu, kurš apčamda gurķus

Lasiet arī: Krāpšana un citi iemesli, lai šķirtos  – kāpēc pamet katru no zodiaka zīmēm

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube