Foto: Pexels

Jaunais gads iesāksies ar vecajā gadā nesakārtoto attiecību astēm. Tie jautājumi, kas gada nogalē ir bijuši aktuāli par statusu esošajās attiecībās – kas mēs viens otram esam, ko darām tālāk, būs aktuāli līdz janvāra vidum, prognozē astroloģe Inita Dilāne.

Pēc viņas teiktā, tiem, kuri veco gadu pavadīja un jauno gadu sagaidīja ārzemēs, ir jārēķinās ar to, ka tiks izceltas gaismā kādu senāku notikumu nogulsnes, kuras var izraisīt ne īpaši patīkamas emocijas. Atgriežoties pie nesakārtotā un izrunājot aktualitātes, tiks ieviesta skaidrība un pieņemti attiecīgie lēmumi.

Janvāra pirmā dekāde romantiskajās attiecības iezīmējas ar diezgan lielām gaidām attiecībā uz otru, kas nepavisam neatbildīs reālajai situācijai, īpaši tiem pāriem, kuriem attiecības ir tikko sākušās. Tas tāpēc, ka būs uzburta iedomāta vēlme pēc patiesas un īstas mīlestības. Īpaši dāmām nāksies saskarties ar šīm izjūtam un arī ar to, ka neko no vīriešiem saprast nevarēs. Ļoti gribēsies saņemt uzmanību, mīlestību, dāvanas, finansiālo atbalstu, bet, vai dot no sevis ir ko, lai enerģijas būtu līdzsvarā, tas jau ir cits jautājums. Visums katram iedod balvas atbilstoši tām enerģētiskajām vibrācijām, kādās ir cilvēks pats. Līdzīgais pievelk līdzīgo, uzsver astroloģe.

Šajā laikā arī kaprīzes un greizsirdība bez īpaša iemesla esošajās attiecības var pabojāt to, kas pašam ir svarīgs, piebilst astroloģijas eksperte.

Savukārt vīrieši līdz ar pirmajām jaunā gada dienām būs mērķtiecīgi un apņēmības pilni. Kāds radikāli mainīs līdzšinējo rutīnu, kas bija piezagusies esošajā laulībā. Neoficiālā savienībā īpaši vīriešiem būs vēlēšanās pāriet nopietnākā attiecību statusā, proti, sakārtot formalitātes. Kādām, gluži pretēji, būs vēlme norobežoties no visa tā, kas vairs nerada ne prieka sajūtu, ne vīziju par turpmāko nākotni attiecībās, stāsta Inita Dilāne.

Janvāra otrajā pusē fonā virmos neliels vilšanās mākonis attiecībā uz sievietēm. Jaunas romantiskās iepazīšanās laikā no 12. līdz 26. janvārim nebūs diez ko daudzsološas. Atklāsies neaptīkami zemūdens akmeņi, kas tika nepamanīti pašā sākumā, brīdina astroloģe.

Lasiet arī: Šonedēļ laikapstākļus ietekmēs vairāki cikloni – gaidāmi nokrišņi un brāzmains vējš

Lasiet arī: Lelde Ceriņa: Ļaujiet kaut nedaudz sadzīt

Lasiet arī: Rešetins piepilda senu sapni, oficiāli nomainot uzvārdu

Lasiet arī: «Gluži kā pieaugušajiem domātu rotaļlietu veikalā» –  iesmej par Putinu, kurš apčamda gurķus

Lasiet arī: Krāpšana un citi iemesli, lai šķirtos  – kāpēc pamet katru no zodiaka zīmēm

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube