Foto: Pixabay

Numerologi uzskata, ka skaitļi mums apkārt ietekmē mūsu dzīvi. Pēc ezotēriķu domām, dzīvokļa numurs un liktenis ir saistīti. Daži mājas adrešu numuri nes veiksmi tās iemītniekiem, bet citi, gluži pretēji, piepilda māju ar negatīvu enerģiju.

Lielākā daļa cilvēku pat nepamana, kā dzīvokļa numurs ietekmē viņu dzīvi. Tomēr numurs uz durvīm patiešām var ietekmēt likteni un ģimenes labklājību, vēsta Unian.

Numeroloģijā visveiksmīgākais mājas vai dzīvokļa numurs ir tāds, kurā ir nulle. Nulle ir harmonijas, pilnīguma, ideāla skaitlis. Jebkuri projekti, jaunas iepazīšanās un bizness mājā vai dzīvoklī, kura numurs ietver nulli, būs veiksmīgi.

Lai noteiktu, vai jūsu adrese ir veiksmīga no numeroloģiskā viedokļa, saskaitiet visus mājas vai dzīvokļa numura ciparus kopā līdz viencipara skaitlim. Dažreiz gadās, ka māja kopumā atbilstoši numeroloģijai tiek uzskatīta par ne pārāk veiksmīgu, bet dzīvokļa numurs nes laimi, un otrādi.

Veiksmi nesošie māju un  dzīvokļu numuri:  

1 – Viens ir sākuma simbols. Šādā mājā vai dzīvoklī viss jaunais noslēgsies veiksmīgi. Nebaidieties no pārmaiņām un jauniem projektiem. Šādas mājas enerģija veicina jebkurus centienus.

3 – Trīs ir ļoti laimīgs skaitlis numeroloģijā, kas sola lielu laimi mājas iemītniekiem. Laulības dzīvē valdīs harmonija, bet finansēs – labklājība. No otras puses, šādu mājokļu iedzīvotāji bieži vien nenovērtē savu laimi.

4 – Šāds mājoklis tiek uzskatīts par mierīgu un nosvērtu.  Dzīve šādā mājā var šķist garlaicīga, taču nepatīkamu pārsteigumu un santehnikas problēmu iespējamība ir minimāla.

5 – Mājā vai dzīvoklī ar numuru 5 valda spēcīga finanšu enerģija. Šādas mājas iedzīvotāji var iegūt lielu laimi, ja pareizi identificē savas stiprās puses.

7 – Ja aprēķinu rezultāts ir skaitlis 7, tad šīs mājas iedzīvotājiem ir ļoti paveicies. Šādos mājokļos vienmēr valda harmonija un ģimenes labklājība, savstarpēja sapratne.

Bīstamie māju un dzīvokļu numuri:

2 – Šāda mājokļa iemītnieki var just līdzsvara trūkumu starp personīgo dzīvi un karjeru, tāpēc rūpīgi jānosaka savas prioritātes.

6 – Mājoklim ar numuru 6 ir negatīvas enerģijas plūsma. Tās iemītniekiem pietrūkst pozitīvisma un komforta sajūtas. Šādos mājokļos ir arī grūti uzturēt kārtību.

8 – Šādu mājokļu iemītniekiem ir grūtības ar naudu. Viņiem ir grūti saprātīgi pārvaldīt savas finanses. Pat ar lielu algu nauda šādos mājokļos aizplūst nezin kur.

9 – Ne pārāk laimīgs skaitlis. Šādu mājokļu iedzīvotāji ir strādīgi un neatlaidīgi, un var sasniegt lielus mērķus, tomēr dzīves laikā tos nepārtraukti pavada nogurums un pārmērīgs darbs.

Lasiet arī: Mūžībā devusies rakstniece Inguna Bauere

Lasiet ari: Džilindžera Ekstāzes pikanto ainu koordinatore ierunājusi galveno lomu populārā multfilmā

Lasiet arī: «Esmu piedzīvojis nenormālas lietas» – Judzis sola sarakstīt grāmatu par notikušo

Lasiet arī: Ēģiptiešu horoskops: sūtība un uzdevums dzīvē atbilstoši dzimšanas datumam

Lasiet arī: Būs grūti pierast – Samantai Tīnai pēc kāzām jauns uzvārds

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube