Foto: Pexels

Ja joprojām nezināt savas stiprās un vājās puses, pievērsieties vienam no senākajiem horoskopiem – Ēģiptes horoskopam, kas atklāj cilvēka sūtību un galveno uzdvumu dzīvē atbilstoši viņa dzimšanas datumam, vēsta Wday

1.-7. janvāris, 19.-28. jūnijs, 1.-7. septembris, 18.-26. novembris

Šajos datumos dzimušo patroni ir upe Nīla, kā arī tās dievs Hapi, kurš tiek uzskatīts par vienu no galvenajiem ēģiptiešu mitoloģijā. Šie cilvēki ir enerģiski, aktīvi un mērķtiecīgi. Viņiem ir spēcīgs biolauks, tāpēc blakus šim cilvēkam katrs jutīsies vajadzīgs un mīlēts. Šo cilvēku mērķis ir dzīvot citiem cilvēkiem, iedvesmot un dziedināt. Tajā pašā laikā vēlams nemitīgi attīstīties un virzīties uz priekšu.

8. –21. janvāris, 1.–11. februāris

Ja jūsu dzimšanas diena iekrīt šajos datumos, jūs esat saules dieva aizsardzībā. Ēģiptes mitoloģijā viņš attēlots kā visu cilvēku aizstāvis un ir viens no spēcīgākajiem dieviem. Šajos datumos dzimušie cilvēki ir stingras dabas, gudri, diplomātiski un pieklājīgi. Piemīt talants klausīties un nomierināt; atrasties šo cilvēku tuvumā vienmēr ir viegli un ērti. Piemīt lieliska intuīcija un spēja paredzēt nākotni. Gūst spēku no uzslavām un komplimentiem.

22.–31. janvāris, 8.–22. septembris

Cilvēkiem, kas dzimuši šajos datumos, ir laba veselība, stiprs gars, emocionalitāte un bezbailība. Viņu galvenais dzīves mērķis ir mazāk runāt un vairāk darīt. Bieži vien izvēlas profesijas, kurās jāriskē un jāuzlabo citu cilvēku dzīve. Viņi mīl pašaizliedzīgi, neko neprasot pretī. Ar visu to šie cilvēki var šaubīties par sevi un būt nedroši. Tomēr maz ticams, ka kāds no apkārtējiem to pamanīs.

12.-29.februāris, 20.-31.augusts

Šajos datumos dzimušie izceļas ar savu dāsnumu un garīgo pašorganizāciju. Viņu sūtība ir palīdzēt citiem vārdos un darbos. Šie cilvēki ir jutīgi pret apkārtējo noskaņojumu un emocijām, tāpēc atradīs īstos vārdus savam sarunu biedram. Viņu vidū bieži ir daudz labu psihologu un psihoterapeitu. Turklāt viņiem pašiem vajadzētu smelties enerģiju un spēku no dabas vai, pareizāk sakot, pastaigām pa mežu un parku.

11.-31. marts, 18.-29. oktobris, 19.-31. decembris

Izīda ir Senās Ēģiptes cienījamākā dieviete. Viņa tiek uzskatīta par sievišķības un mātes simbolu, kā arī par vergu, grēcinieku un visu apspiesto patronesi. Laimīgās ir tās daiļā dzimuma pārstāves, kuras ir dzimušas šajos datumos un atrodas Izīdas aizgādībā! Parasti šīm meitenēm un sievietēm mīlestība ir galvenais dzīvē, viņas nevar dzīvot bez jūtām, un tāpēc parasti ir ļoti mīļas.  Šajos datumos dzimušo dzīves uzdevums ir būt par talismanu ģimenei, nest laimi un prieku. Galvenais, lai viņi nekļūst vīlušies partnerī. Pretējā gadījumā viņi pārtrauks tiekties pēc attiecībām un izvēlēsies vientulību, nevis būt kopā ar kādu. Šajos datumos dzimušo vidū ir daudz ekonomistu un skolotāju. Vēl viena laba šo cilvēku īpašība ir pieticība un spēja draudzēties.

1.–7. maijs, 20.–30. aprīlis, 12.–19. augusts

Šajos datumos dzimušos aizsargā Hors – debesu, saules un zvaigžņu dievs, kurš Senajā Ēģiptē tika cienīts tik ļoti, ka faraons tika attēlots kā viņa iemiesojums. Šīs zīmes pārstāvji nevar iedomāties savu dzīvi bez uzmanības un, neskatoties ne uz ko, vienmēr ir pārliecināti par savām spējām. Šķiet, ka nekas un neviens nevar šos cilvēkus apturēt: viņi izvirza mērķi un dodas uz to, nepamanot šķēršļus. Viņi ir piemēroti radošām profesijām vai darbam, kas saistīts ar dzīvniekiem. Šie cilvēki spēj rast kontaktu ar jebkuru četrkājaino draugu.

8. – 27.maijs, 29.jūnijs – 13.jūlijs

Saskaņā ar seno ēģiptiešu mitoloģiju dievs Anubiss, šajos datumos dzimušo aizstāvis, bija mirušo ceļvedis pēcnāves dzīvē. No tā nav jābaidās. Gluži pretēji, Anubiss palīdzēja tiem, kas aizgāja mūžībā: viņš atcerējās viņu labos darbus un aizstāvēja tos dievu priekšā. Cilvēki, kas dzimuši šī patrona datumos, parasti aizsargā vājos un nosoda nepareizo, un tas ir viņu galvenais dzīves uzdevums. Viņi var kļūt par labiem policistiem, juristiem, tiesnešiem vai lieliskiem vecākiem un draugiem. Šie cilvēki dod priekšroku vienatnei, nevis lielai kompānijai. Vientulībā viņi smeļas enerģiju un spēku.

28.maijs −18. jūnijs, 28. septembris−2. oktobris

Šie cilvēki ir ambiciozi, izdomas bagāti un pašpārliecināti. Viņi pēc dabas ir iekarotāji. Pat ja viņu dzīvē nav šķēršļu, viņi noteikti tos atradīs un pārvarēs. Tajā pašā laikā viņiem patīk paļauties tikai uz sevi, un konkurence padara viņus vēl spēcīgākus un aktīvākus. Viņiem ir svarīgi apstāties un atpūsties. Turklāt viņiem piemīt īpaša dāvana – spēja saskatīt likteņa zīmes un, uzticoties tām, pareizi veidot gan savu, gan savu tuvinieku dzīvi.

14.-28. jūlijs, 23.-27. septembris, 3.-17. oktobris

Basteta  – šajos datumos dzimušo patronese – ir prieka, jautrības, mīlestības, auglības un pavarda dieviete, kas tiek attēlota kā sieviete ar kaķa vai lauvas galvu. Labāku sievu un māti par šajos datumos dzimušajām daiļā dzimuma pārstāvēm neatrast. Viņām patīk mājīgums, komforts, ļoti svarīga ir ģimene. Galvenais, lai darbs sagādā prieku, lai gan karjera nav galvenais šo cilvēku dzīvē. Viņu svarīgākais uzdevums ir mazināt spriedzi un atjaunot spēkus saviem mīļajiem. Turklāt šiem cilvēkiem mērķa sasniegšanai nekas īpašs nav jādara, jo biolauks visu izdara viņu vietā pats.

29.jūlijs – 11.augusts, 30. oktobris – 7. novembris

Šīs zīmes cilvēki parasti ir impulsīvi, kaislīgi un lepni. Bet, neskatoties uz to, viņus vienmēr ieskauj draugi, un viņi ir gatavi vadīt pūli. Turklāt aiz ārējām pazīmēm šajos datumos dzimušie slēpj jūtīgumu un tieksmi uz perfekcionismu. Viņiem piemīt “talants” un veiksme atrasties īstajā laikā un vietā.

1.–10.marts, 27. novembris – 18. decembris

Ja esat dzimis šajos datumos, jūsu patrons ir Ozīriss – atdzimšanas dievs, visu dvēseļu tiesnesis, iespējams, viens no noslēpumainākajiem un mistiskākajiem dieviem Senās Ēģiptes mitoloģijā. Šiem cilvēkiem piemīt unikāla spēja redzēt caur saviem paziņām, maz ticams, ka no viņiem būs iespēja kaut ko noslēpt. Tā ir viņu galvenā sūtība, galvenais to izmantot labos nolūkos. Turklāt šajā zīmē dzimušie parasti ir ļoti pretrunīgi, atkarībā no garastāvokļa. Šodien viņi var būt optimistiski un mierīgi, rīt – skumji un emocionāli. Lai būtu harmonijā ar sevi, šiem cilvēkiem ir jādzīvo šodienai un nav jāuztraucas par nākotni.

1.–19. aprīlis, 8.–17. novembris.

Tie, kas dzimuši šajos datumos, ir Tota, gudrības un zināšanu dieva, aizbildniecībā. Šajos datumos dzimušie cilvēki parasti ir ļoti inteliģenti un dāsni, turklāt viņu dāsnumam nav robežu. Viņi ir gatavi dalīties savos talantos, zināšanās un materiālās lietās ar visiem cilvēkiem uz zemes.

Lasiet arī: Eksperiments: no Viļņas uz Rīgu ar vilcienu vai auto – kā izdevīgāk un ātrāk

Lasiet arī: Rūta Judze: Izraisīju kodolsprādzienu, izsaucot jaunus pazemojumus, melus un draudus

Lasiet arī: Augļi, dārzeņi un kumosiņš no Naura maltītes – Didrihsone publisko, ko apēd pa dienu

Lasiet arī: Būs grūti pierast – Samantai Tīnai pēc kāzām jauns uzvārds

Lasiet arī: Traģēdija Jūrmalā: Draudi izteikti gan aprūpes iestādei, gan vienaudzi nodūrušā pusaudža ģimenei

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem

youtube icon
Abonēt youtube