Publicitātes foto

Pašmāju erotiskās drāmas “Ekstāze” intīmo ainu koordinatore Ieva Norvele ir labi pazīstama visām paaudzēm – viņa ir ne tikai režisore un scenāriju autore, bet arī galvenās lomas ierunātāja populārajā animācijas filmā “Lote no Izgudrotāju ciema”, atsaucoties uz žurnālu “Rīgas Viļņi”, vēsta “Kas Jauns”.

Viņa ir Latvijā pirmā intimitātes ainu koordinatore, kuras vadībā tapa erotiskā drāma “Ekstāze” pēc Katrīnas Račko romāna motīviem. Pie šādas pieredzes viņa tikusi ārzemju projektos.

“Intimitātes koordinatorus bieži salīdzina ar kaskadieru koordinatoriem,” saka Norvele un atklāj nianses: “Piemēram, mēs zinām, ka mums ir jāizveido minūti ilgs simulēts dzimumakts. Mēs to sadalām pa atsevišķām kustībām, izveidojas tāda kā kustību partitūra, ko var iemācīties un atkārtot pēc nepieciešamības. Kopā ar aktieriem tiek izplānots, kā satuvināties, kur tiek likta, piemēram, roka vai kāja, kādā ātrumā, kādā formā un spēka intensitātē tā tiek virzīta. Katru kustību izskaitām uz “viens, divi, trīs, četri” kā dejā. Tā kļūst par vienkārši kustību. Tādā veidā radām ilūziju par intimitāti.”

Vēl nesen kinoteātros visā Latvijā pirmizrādi piedzīvoja Dž. Dž. Džilindžera pilnmetrāžas filma “Ekstāze”, kas uzņemta pēc Karīnas Gleitneres (iepriekš Račko) erotiskā romāna motīviem. No 21. decembra ik nedēļu arī televīzijas skatītāji varēs sekot līdzi “Ekstāzes” notikumiem seriāla formātā.

Tā izcelsies ar vēl lielāku atklātību un jaunām sižeta līnijām, sola seriāla veidotāji.

Sešu sēriju erotiskā drāma vēsta par fotogrāfi Efeju, kura, bēgot no rutīnas attiecībās ar vīru, attopas kaisles virpulī ar ekscentrisku mākslinieku Eliasu. Iekāres apreibināta, viņa neaizdomājas par eiforijas sekām. Efeja nonāk kaislību, melu un intrigu virpulī, taču drīz vien šī jaunā aizraušanās kļūst par toksisku attiecību un asaru avotu. Efeja saprot, ka attiecībām ar Eliasu ir sava cena – iznīcība, informē TV3.

Jau filmas pirmizrādē režisors Dž. Dž. Džilindžers norādīja, ka seriālu ir vērts skatīties arī tiem, kas ir redzējuši filmu, jo sešās epizodēs būs lielāka atklātība, jaunas sižeta līnijas un jauni personāži.

Seriāls īpašs arī ar to, ka pirmo reizi Latvijā uz filmēšanas laukuma tika pieaicināta intimitātes ainu koordinatore Ieva Norvele, kas pasaulē jau ir ierasta prakse. Projekta veidotājiem bija ļoti svarīgi, ka saturs tiek ētiski veidots, jo tas atšķir no kaut kā vulgāra vai pornogrāfijas. Tāpat speciāli šim seriālam mākslinieks Artūrs Bērziņš radīja vairākas gleznas, kam seriāla sižetā atvēlēta nozīmīga loma.

Lomās: Linda Kalniņa, Eduards Johansons, Signe Dancīte, Rihards Lepers, Telma Auziņa, Alberts Viegliņš, Lelde Dreimane un citi.

Lasiet arī: «Esmu piedzīvojis nenormālas lietas» – Judzis sola sarakstīt grāmatu par notikušo

Lasiet arī: Ēģiptiešu horoskops: sūtība un uzdevums dzīvē atbilstoši dzimšanas datumam

Lasiet arī: Augļi, dārzeņi un kumosiņš no Naura maltītes – Didrihsone publisko, ko apēd pa dienu

Lasiet arī: Būs grūti pierast – Samantai Tīnai pēc kāzām jauns uzvārds

Lasiet arī: Traģēdija Jūrmalā: Draudi izteikti gan aprūpes iestādei, gan vienaudzi nodūrušā pusaudža ģimenei

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube