Samanta Tīna. Foto: Instagram @samantatina

Dziedātāja Samanta Tīna iepriecinājusi savus fanus un sekotājus, vietnē “Instagram” padaloties ar savām kāzu bildēm, kurās redzama līgavas kleitā un plīvurā.

Pie ievietotajām bildēm dziedātājas sekotāji dalījušies ar sajūsminātiem komentāriem un atsauksmēm, piemēram: “Ļoti skaista”, “Tāds debešķīgs šķīstums! Skaisti un izjusti”, “Samantiņ, īsta karaliene!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Samanta Tīna Official (@samantatina)

Samanta Tīna un viņas mīļotais vīrietis Artūrs salaulājušies 29. decembrī Kuldīgas Svētās Annas evaņģēliski luteriskajā baznīcā.

Tīna, kura bija tērpusies garā sniegbaltā kāzu kleitā un plīvurā, uz baznīcu devusies ar baltu elektroauto “Tesla”, kuru stūrēja Latvijā zināmākais krišnaīts un vēdiskais filozofs Uģis Kuģis. Savulaik dziedātāja ar viņu iepazinās TV šovā “Četri uz koferiem”, un kopš tā laika viņus vieno cieša draudzība, vēsta “Privātā Dzīve”.

Tieši viņš dziedātāju iedvesmojis doties vēdiskā ceļojumā uz Indiju, kas kardināli mainīja dziedātājas uzskatus par dzīvi un pasaules redzējumu. Tagad Samanta ir bieža viešņa vēdiskās kultūras centrā “Bhakti”, un arī viņas kāzu tērpā bija redzami vēdiskās kultūras elementi – zaļas krāsas sari auduma gabals, ar ko bija rotājies arī Samantas topošais vīrs Artūrs, ar kuru dziedātāja iepazinusies internetā pirms došanās ceļojumā uz Indiju.

Abus laulāja mācītājs Mārtņš Burke-Burkevics.

Pēc svinīgās kāzu ceremonijas abus pie baznīcas gaidīja grezna kariete, ar ko viņi, slējoties no lietus zem baltiem lietussargiem, vizinājās pa Kuldīgas ielām.

Svinības turpinājās koncertzālē “Klavins Piano”, kur Samanta gada izskaņā atklāja savu akustisko koncertturneju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Samanta Tīna Official (@samantatina)

Dziedātāja tzinusies, ka viņai pēc kāzām  ir jauns uzvārds. Samanta Tīna tikusi pie pases ar savu jauno uzvārdu, kuru pieņēmusi pēc kāzām. Kāds tas ir, to dziedātāja pagaidām neatklāj, norādot vien to, ka būšot grūti pie tā pierast, vēsta žurnāls “Privātā Dzīve”. Varot pat gadīties, ka, gaidot rindā pie ārsta, sākumā nemaz neattaps, ka kabinetā aicina tieši viņu, atzinusies dziedātāja.

Dziedātājas uzvārds līdz šim bija Poļakova.

Lasiet arī: Noskaidrota populārākā vieta Latvijā privātmājas būvniecībai

Lasiet arī: Jauns brends ne tikai vilcieniem! Arī lidosta  par teju 100 000 eiro maina zīmolu 

Lasiet arī: Šovasar Latvijā uzstāsies Braiens Adamss

Lasiet arī: Uzņēmēju un Saeimas deputātu delegācijā uz Ķīnu piedalījušies arī Šlesera ģimenes locekļi

Lasiet arī: Ko stāsta ezotēriķi: veiksmi nesošie un bīstamie māju un dzīvokļu numuri

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: Kāzassamanta tīnaUzvārds

youtube icon
Abonēt youtube