Braiens Adamss. Foto: bryanadams.com

Viens no visu laiku izcilākajiem dzīvās rokmūzikas izpildītājiem Braiens Adamss (Bryan Adams) šovasar, 8. jūlijā, uzstāsies “Arēnā Rīga” koncertturnejas “So Happy It Hurts” ietvaros.

Mākslinieka vērienīgā turneja jau sākusies ASV un turpināsies tālāk Eiropā, kur gaidāms pieturpunkts arī pie mums. Tūre nosaukta pēc Adamsa piecpadsmitā studijas albuma “So Happy It Hurts”, kas tika nominēts “Grammy” balvai. Albumu pandēmijas laikā pilnībā izveidojis Braiens Adamss un tajā ir iekļautas 12 dziesmas, kuras viņš ierakstījis, spēlējot dažādus instrumentus.

Adamss koncertē jau vairāk nekā 40 gadus. Viņš ir strādājis ar visām iedomājamām pasaules ikonām, sākot no Barbra Streisand, Bonnie Raitt, Rod Stewart, Sting, Tina Turner un beidzot ar tādām mūsdienu popzvaigznēm kā Ed Sheeran un Taylor Swift.

Kopš slavas gūšanas 80. gados viņš ir izveidojis mūzikas katalogu, kuru dzirdēsim arī koncertā pie mums – “(Everything I Do) I Do It For You”, “Can’t Stop This Thing We Started”, “Summer of ’69” un “Heaven” līdz “Cuts Like A Knife”, “Have You Ever Really Loved A Woman” un “Shine A Light”, informē koncerta rīkotāji.

Biļetes par zemāku cenu tirdzniecībā no 26. janvāra plkst.10.00 “Biļešu Serviss” tīklā. Savukārt, FBI un “Positivus” festivāla koncertu kluba biedri biļetes varēs iegādāties ātrāk, iepriekšpārdošanā, no 24.janvāra plkst.10.00, izmantojot kodu, kas tiks izsūtīts reģistrētajiem lietotājiem.

Lasiet arī: Uzņēmēju un Saeimas deputātu delegācijā uz Ķīnu piedalījušies arī Šlesera ģimenes locekļi

Lasiet arī: Meteorologi: Džemperus nevar likt pārāk dziļi skapī, jo atgriezīsies sals

Lasiet arī: Ko stāsta ezotēriķi: veiksmi nesošie un bīstamie māju un dzīvokļu numuri

Lasiet arī: «Esmu piedzīvojis nenormālas lietas» – Judzis sola sarakstīt grāmatu par notikušo

Lasiet arī: Būs grūti pierast – Samantai Tīnai pēc kāzām jauns uzvārds

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: Braeins AdamssBryan AdamskoncertsRīga

youtube icon
Abonēt youtube