Foto: Pixabay

Pēc vējainas un nokrišņiem bagātas nedēļas pirmās puses sekos  nedēļas izskaņa ar mierīgākiem laika apstākļiem – nokrišņu būs mazāk, pierims arī vējš. Nedēļas izskaņā Latvijā atkal sāks ieplūst vēsāka gaisa masa, līdz ar to temperatūra pakāpeniski pazemināsies un atgriezīsies sals.

Šī brīža prognozes gan liecina, ka sals nebūs noturīgs, jo jaunnedēļ tas mīsies ar atkusni, vēsta Vides, ģeoloģjas un meteoroloģijas centrs.

Ceturtdien, 25. janvārī, laika apstākļi saglabāsies līdzīgi kā nedēļas sākumā, tos turpinās ietekmēt ciklonu darbība – laiks būs apmācies, palaikam sagaidīsim nokrišņus, galvenokārt slapju sniegu, un izjutīsim brāzmaināku vēju. Gaisa temperatūra būs 0…+3 grādu robežās.

Nedēļas izskaņā atmosfēras spiediens paaugstināsies – nokrišņi mitēsies un vējš pakāpeniski pierims.

Gaisa temperatūra atkal nedaudz pazemināsies un lielākajā valsts daļā tā būs negatīva, pārsvarā -1…-5 grādu robežās, vienīgi naktī uz svētdienu valsts austrumos termometra stabiņš varētu noslīdēt pat zem -10 grādu atzīmes.

Lai gan jaunās darba nedēļas sākums būs lielākoties sauss, gaisa temperatūra no dienas uz dienu būs mainīga, kā arī gaidāms, ka, straujāk mainoties atmosfēras spiedienam, atkal pastiprināsies vējš.

Lasiet arī: Jelgavniece 2,43 promiļu reibumā un bez tiesībām apskādē trīs citas automašīnas

Lasiet arī: Ūdrīša un Ilonas Balodes dēls Bārts sācis mācīties mūzikas skolā

Lasiet arī: Staltbriežu šāvējam Saldus novadā piemērots maksimālais sods

Lasiet arī: Plīvurā un līgavas kleitā – Samanta Tīna publisko kāzu foto

Lasiet arī: Ko atklāj tava likteņa matrica – horoskops 2024. gadam

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube