Publicitātes foto

Pie Latvijas skatītājiem 13. februārī nonāks pašmāju romantiskā komēdija Gandrīz vecpuisis, piesakot jaunus vārdus Latvijas kino, jo gan kadrā, gan aizkadrā strādājuši jauni un entuziastiski kino veidotāji un aktieri.  Taču viņu vidū arī tautā labi pazīstamais un iemīļotais Jānis Jarāns.

Filma vēsta par Mareku, priekpilnu, bet pakļāvīgu jaunieti, kura dzīve  strauji uzņem apgriezienus, kad viņa līgava atceļ kāzas. Jaunais vīrietis nepadodas, un kopā ar savu draugu Koļu un nejauši satikto Tīnu dodas neprātīgu situāciju pilnā ceļojumā, lai atgūtu savu līgavu.

“Gandrīz vecpuisis” ir jaunā režisora Riharda Romuša debijas pilnmetrāžas spēlfilma. Režisors ar savu radošo apvienību “Kino Parks” veidojis īsfilmas, mūzikas videoklipus izpildītājiem “Sudden Lights”, “Kreisais Krasts” un citiem, kā arī reklāmas lielākajiem pašmāju un starptautiskajiem zīmoliem.

Romantiskās komēdijas “Gandrīz vecpuisis” pirmizrāde plānota 13. februārī kinoteātrī “Forum Cinemas”. No 14. februāra tā skatāma kinoteātros visā Latvijā.

Lasiet arī: Rusiņa lietā Austrumzemgales prokuratūras prokuroram piemērots otrs bargākais soda veids

Lasiet arī: Bolt Food meklē Latvijā pirmos ēdienu kritiķus; pieteikties var bez iepriekšējas pieredzes

Lasiet arī: Kad vairs nav jūtu – kā šķiras katra no zodiaka zīmēm

Lasiet arī: Ždanoka strādājusi Krievijas izlūkdienestam, atklāj nopludināti epasti

Lasiet arī: Rūtu Dvinsku TV3 laika ziņās nomainīs Lelde Ceriņa

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube