Foto: Pixabay

Lai saprastu savu partneri un laikus pamanītu izmaiņas attiecībās, ieskatieties viņa horoskopā, jo no daudzām problēmām var izvairīties, ja jau iepriekš zini, kā katra no zodiaka zīmēm uzvedas, kad vairs nav jūtu, vēsta Wday.

Auns

Auni ir pārāk tieši un godīgi. Viņi vienmēr pasaka sejā, ko domā, un dara to uzreiz. Tas pats attiecas uz attiecībām. Ja Auns par tevi interesēsies, viņš tev par to godīgi pastāstīs vai arī aktīvi izrādīs uzmanības pazīmes, ja nē, viņš pat netērēs laiku runāšanai. Auns iemīlas pa galvu, pa kaklu, bet, ja kaisle būs nodzisusi, tieši pateiks, ka vairs nav jūtu, vai arī demonstrēs to ar visu savu izturēšanos.

Vērsis

Iemīlējies Vērsis darīs visu, lai panāktu tavu uzmanību! Dāvinās dāvanas, ziedu pušķus, stāstīs anekdotes, lai tu smietos. Ja pēkšņi ir mazāk pārsteigumu, ir pienācis laiks sist trauksmi. Vai nu Vērsis nolēmis, ka ir tevi ieguvis un var nedaudz atslābt, vai arī viņa degsme ir atdzisusi. Uzzināt, kas tieši notiek Vērša dvēselē, ir pavisam vienkārši – ieskaties viņam acīs. Ja tās joprojām deg, nav pamata bažām, pretējā gadījumā ir vērts aizdomāties. Starp citu, šī zodiaka zīme diez vai pateiks par savām pagaisušajām jūtām otrai pusītei tiešī acīs, drīzāk tā centīsies pamazām aiziet, lai radītu mazāk sāpju.

Dvīņi

Dvīņi ir slaveni ar savu lielisko intelektu un intuīciju. Dvīņus vienmēr ieskauj daudz draugu, paziņu un biedru. Cilvēkus viņi piesaista kā iedvesmas un enerģijas avots, taču šīs zīmes prioritāte vienmēr ir mīļotais cilvēks un brīvo laiku viņš cenšas pavadīt kopā ar savu otro pusīti, ar ģimeni. Ja mīļotais sāk aizkavēties darbā un nedēļas nogalēs pazūd, tas nozīmē, ka kaut kas ir nogājis greizi. Ja Dvīņi sāk tev pievērst mazāk uzmanības un vairs nezvana bez pamata, viņa jūtas ir atdzisušas.

Vēzis

Šī zīme lieliski spēj glabāt noslēpumus, kas nāk par labu draugiem, radiem un kolēģiem: viņi labprāt dalās atklāsmēs un emocionālajos pārdzīvojumos ar Vēzi. Taču šai brīnišķīgajai īpašībai ir arī otrā puse: ja Vēzis ir zaudējis interesi par tevi, viņš nekad tev par to nestāstīs. Ir gandrīz neiespējami iegūt patiesību no šīs zodiaka zīmes! Šeit ir svarīgi ieslēgt savu intuīciju un pievērst uzmanību viņa uzvedībai. Ja Vēzis ir pārstājis smieties par taviem jokiem un nepavelkas uz romantiku, visticamāk, tu viņu vairs neinteresē.

Lauva

Lauvai patīk būt uzmanības centrā, tāpēc cerēšanās periodā vīrietis Lauva savai otrajai pusītei dāvina tik iespaidīgas dāvanas un izrāda tādus uzmanības apliecinājumus, ka viņa mīļotās sievietes draudzenes plīst aiz skaudības, bet vecāki ir aizkustināti uz ilgu laiku. Šķiršanās laikā Lauva attiecības pēkšņi nepārtrauks, viņš pat turpinās dāvināt dāvanas, tikai mazāk nozīmīgas nekā iepriekš. Kā zināt, ka jūtas pazūd? Visticamāk, Lauva par to pastāstīs pats! Vai nu viņš uzsāks sarunu aci pret aci, vai arī delikāti dos par to kādu mājienu.

Jaunava

Jaunavai ir grūti atzīt, ka iepriekšējās jūtas ir atdzisušas –  Jaunava ilgi domās par radušos situāciju, daudz šaubīsies, ieciklēsies uz sīkumu, taču tik un tā neatzīsies, ka vēlas attiecības pārtraukt. Viņš, visticamāk, izmantos savu iztēli un sāks izdomāt neticamus attaisnojumus, lai atceltu vai pārceltu satikšanos. Galu galā otrajai pusītei apniks klausīties bezgalīgos melos, un attiecības vienkārši izjuks.

Svari

Zodiaka zīmes nosaukums runā pats par sevi. Svari mīl cilvēkus, bet viņiem nepatīk pūļi, viņi mīl saziņu, bet ne vienmēr uz to tiecas. Svari ir veidoti no pretrunām. Tāpat ir attiecībās: Svari ilgi šaubīsies, vai jūtas tiešām ir atdzisušas. Iespējams, viņi pievērsīs vēl lielāku uzmanību otrajai pusītei, lai slēptu savas šaubas. Otrajai pusītei ieteicams ieklausīties savā intuīcijā vai mēģināt pārliecināt partneri, ka viņš kļūdās un visu var vērst par labu.

Skorpions

Nav grūti atpazīt iemīlējušos Skorpionu, viņš ir galants, pieklājīgs un gādīgs. Tas turpināsies tik ilgi, kamēr viņš būs iemīlējies un ticēs, ka tu esi viņa vienīgā. Tiklīdz situācija mainīsies, viņa attieksme mainīsies. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem nepatīk atzīt vainu un kļūdas. Skorpionam vienmēr ir kāds viltīgs plāns, tāpēc pie šķiršanās būsi vainīgs tu, nevis viņš. Skorpiona otrajai pusītei jābūt gatavai šādam pavērsienam.

Strēlnieks

Šī uguns zīme mīl aktīvu dzīvesveidu un jaunu pieredzi! Strēlnieki par savu otro pusīti izvēlas entuziasma pilnus un kaislīgus cilvēkus. Tiklīdz sajūtas būs sevi izsmēlušas, Strēlnieks par notikušo runās godīgi. Viņš neturēs muti ciet un nemēģinās slēpt savus pārdzīvojumus. Viņš tā rīkosies ne jau tāpēc, lai sāpinātu, bet tāda vienkārši ir viņa daba.

Mežāzis

Mežāži stingri abām kājām stāv uz zemes, viņiem vienmēr ir rīcības plāns. Dzīvē šīs zīmes pārstāvji ir atturīgi, domīgi un mierīgi, iemīlēšanās periodā cenšas visu laiku pavadīt kopā ar savu izvēlēto. Tiklīdz šī vēlme pazūd, tas nozīmē, ka Mežāža jūtas ir pazudušas. Viņš vairāk laika veltīs darbam, mazāk laika tev. Šķiroties viņš labprātāk izrunāsies klātienē un izskaidros situāciju.

Ūdensvīrs

Šīs zīmes pārstāvji nemitīgi meklē jaunas sajūtas. Viņi dievina romantiku un pauž savas jūtas ar bezgalīgu maigumu. Turklāt, ja Ūdensvīrs ir nolēmis ar tevi tikai draudzēties, tad nav jēgas gaidīt kaut ko vairāk, viņš nekad nepārkāps robežu. Bet, ja viņš ir iemīlējies, tad jūs gaida daudz romantisku randiņu un pārsteigumu. Ja romantikas vilnis ir beidzies, ir pienācis laiks sist trauksmi, ka attiecības rit uz galu.

Zivis

Zivīm būs grūti pieņemt lēmumu atklāti pastāstīt otrajai pusītei par intereses zudumu un padzisušajām jūtām. Ar daudz lielāku prieku viņi izdomās dažādus attaisnojumus, nevis teiks patiesību. Fakts ir tāds, ka viņi jūtas ļoti vainīgi par notikušo! Ja ir radusies sajūta, ka mīļotais cilvēks attālinās, ir pienācis laiks šķirties.

Lasiet arī: Ždanoka strādājusi Krievijas izlūkdienestam, atklāj nopludināti epasti

Lasiet arī: Rūtu Dvinsku TV3 laika ziņās nomainīs Lelde Ceriņa

Lasiet arī: Ievēlēta Pasažieru vilciena pagaidu padome trīs kungu sastāvā – zināms, kas viņi ir

Lasiet arī: Vācot līdzekļus iespējai atgriezties Latvijā, rīkos Vijas Vētras 101. dzimšanas dienas koncertu

Lasiet arī: Plīvurā un līgavas kleitā – Samanta Tīna publisko kāzu foto

Lasiet arī: Ko atklāj tava likteņa matrica – horoskops 2024. gadam

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube