Foto: Pixabay

Planētu stāvoklis partnerattiecībās iezīmējas stabili drošs. Varbūt būs mazāk romantikas un taureņu vēderā, bet vismaz būs sajūta, ka var paļauties uz otru un uzticēties, norāda astroloģe Inita Dilāne, stāstot, kas attiecības un pārus sagaida februārī.  

“Solījumi tiks izpildīti, plānotie darbi paveikti. Februāra pirmajā pusē izveidojušās attiecības balstīsies uz nākotni un tālejošiem kopīgiem mērķiem. Tukša laika nosišana, māžošanās un auklēšanās ar otru pavisam noteikti nebūs. “Ir – ir, nav – nav, ejam tālāk kopā vai pa vienam.”,” stāsta astroloģe.

Pēc viņas teiktā, “viss attiecībās risināsies vienkārši, skaidri un abiem saprotami. Arī otra iepriecināšanā nebūs nekādas sīkumainības un iespringšanas uz detaļām. Vai nu dāvanu un komplimentu vispār nebūs, vai būs kaut kas reti īpašs un vērtīgs.”

“Mēneša vidū, ap Valentīna dienas laiku, būs gaidāmi pārsteigumi, tādi, ka zibsnīs vien. Tiem, kuri bija pacietīgi gaidījuši un cerējuši uz kaut ko, viss var mainīties pēkšņi un pārsteidzoši,” teic astroloģe.

“Februāra trešajā dekādē būs jūtama izšķērdība gan materiālajā plānā, gan arī mīlestības izpausmes pārkāps visas līdzšinējās nospraustās robežas. Rīcībā un darbībās, īpaši no vīriešu puses, būs jūtami pārspīlēti solījumi, kam vēlāk var sekot vilšanās. Šīs emocijas lielākoties būs saistītas gan ar finansēm, tekošajiem maksājumiem, gan arī ar plāniem par došanos atvaļinājuma braucienos. Tiem pāriem, kas februāra beigās, marta sākumā būs ceļojumā, jārēķinās ar papildu izdevumiem un tēriņiem,” brīdina Inita Dilāne.

Lasiet arī: «Vieglprātīgs koptēls» – stila eksperti kritizē Mieriņas manikīru, matus un apģērbu

Lasiet arī: «Man sākās ēdienu fobija» – Ramona Petraviča dalās iespaidos par skandalozo braucienu uz Ķīnu

Lasiet arī: VIDEO | «Zobi palika mutē» – Andris Kivičs palicis bez priekšzobiem

Lasiet arī: Jūlijs Krūmiņš: Desmit procentus savas dzīves esmu pavadījis noziedznieka statusā

Lasiet arī: «Esmu piedzīvojis nenormālas lietas» – Judzis sola sarakstīt grāmatu par notikušo

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube