Publicitātes foto

Ķengaragā jau otro un Latvijā kopumā 28. “Lidl” veikalu ceturtdien, 1. februārī, plkst. 7.30 atklāja uzmundrinošu fanfaru skaņu pavadījumā. Jaunā veikala ēka, kas atrodas Maskavas ielā 414, būs darbavieta vairāk nekā 30 cilvēkiem.

Jaunais “Lidl” veikals ir krietni tuvāks Ķengaraga, Rumbulas un Dārziņu apkaimju iedzīvotājiem, daudzi no kuriem jau no agra rīta gaidīja veikala atklāšanu. Kā izrādījās, pirmais klients rindā stāvēja jau no plkst.2.26 rītā, un vēlējās iegādāties “Parkside” skrūvjmašīnu. Kā pateicības balvu pirmie trīs jaunā veikala klienti saņēma “Lidl” dāvanu kartes 30 eiro vērtībā.

Plkst.7.30 nepacietīgi gaidošo klientu aplausu pavadībā, jauno “Lidl” veikalu atklāja “Lidl Latvija” pārdošanas vadītājs Matīss Ozols, “Lidl Latvija” reģionālais vadītājs Artūrs Vītiņš un jaunā veikala vadītāja Dace Baltause, kā arī “Lidl Latvija” nekustamo īpašumu departamenta pārstāvji Jānis Ivdris un Jānis Grands.

Jaunajā veikalā būs pieejami divi depozīta taromāti veikala iekštelpās, kuros iespējams arī ziedot vientuļo senioru atbalstam, dažādu izmēru iepirkumu ratiņi, tostarp bērniem, jaunajiem vecākiem un cilvēkiem ratiņkrēslos, kā arī iepirkumu groziņi ar ritentiņiem, kā arī tualetes telpas un zīdaiņu pārtīšanas telpa.

Investējot vairāk nekā 51 tūkstoti eiro, ap veikala ēku iestādīti gandrīz 400 jauni košumkrūmi un koku lielstādi.

Satiksmes drošībai pārbūvēts Maskavas un Višķu ielu krustojums, izveidojot jaunas nobrauktuves joslass, arī kājāmgājēju un velosipēdistu ērtībai izbūvētas jaunas un modernas pārejas. Izveidotas 155 auto stāvvietas. Tai skaitā astoņas stāvvietas cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, divas stāvvietas ģimenēm. Uzstādīti nerūsējoša tērauda statīvi vismaz 20 velosipēdu drošai pieslēgšanai.

Veikala ēkas platība ir aptuveni 2370 kvadrātmeru, bet tirdzniecības zāles platība – 1430 kvadrātnetru.

Lasiet arī: Patmalniece, Krivenchy un citas slavenības jaunā šovā meklēs viltvāržus Latvijas ģimenēs

Lasiet arī: Auklēšanās ar otru nebūs! Mīlestības un attiecību horoskops februārim

Lasiet arī: «Vieglprātīgs koptēls» – stila eksperti kritizē Mieriņas manikīru, matus un apģērbu

Lasiet arī: VIDEO | «Zobi palika mutē» – Andris Kivičs palicis bez priekšzobiem

Lasiet arī: Jūlijs Krūmiņš: Desmit procentus savas dzīves esmu pavadījis noziedznieka statusā

Lasiet arī: «Esmu piedzīvojis nenormālas lietas» – Judzis sola sarakstīt grāmatu par notikušo

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: ĶengaragsLidl

youtube icon
Abonēt youtube