Foto: Pixabay

Darba nedēļa iesākās ar pārsvarā sausu laiku, tomēr no nedēļas vidus jau visā valsts teritorijā atgriezās nokrišņi. Arī turpmākajās dienās laika apstākļi saglabāsies līdzīgi – gaidāms pārsvarā mākoņains laiks ar brāzmainu vēju, bet gaisa temperatūra lielākoties būs pozitīva.

Nedēļas nogalē saglabāsies mākoņains laiks, tomēr vietām debesis skaidrosies. Arī vējš saglabāsies brāzmains, stiprāks tas būs piekrastes rajonos, brāzmās pastiprinoties līdz 15-19 m/s, informē Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Piektdien, 2. februārī, gaiss iesils līdz 0…+4 grādiem, bet sestdien gaišajās diennakts stundās vietām termometra stabiņš sasniegs +7 grādu atzīmi.

Piektdien vakarā Latviju sasniegs siltā atmosfēras fronte – naktī uz sestdienu visā valstī gaidāmi nokrišņi – galvenokārt lietus un slapjš sniegs, austrumos daļā arī sniegs. Jauna, plaša nokrišņu zona svētdien visā Latvijā nesīs nokrišņus.

Nākamās nedēļas sākumā saglabāsies lielākoties mākoņains laiks. Pirmdienas gaišajās stundās saglabāsies mērens līdz mēreni stiprs rietumu puses vējš, kas gandrīz visā valstī brāzmās pastiprināsies līdz 16 m/s, bet jau otrdien vējš pierims. Naktī uz otrdienu teritorijā  ieplūdīs aukstāka gaisa masa un gaisa temperatūra pazemināsies, nedēļas otrajā pusē atgriezīsies sals.

Lasiet arī: Par solījumiem, kas jāpilda – latviešu valodā iznākusi ASV prezidenta Džo Baidena grāmata 

Lasiet arī: Veselības ministra dzīvesbiedre Linda Abu Meri atkal būs redzama televīzijā

Lasiet arī: Ķengaragā atvērts otrais Lidl; pirmais klients rindā stāvēja no diviem naktī

Lasiet arī: Patmalniece, Krivenchy un citas slavenības jaunā šovā meklēs viltvāržus Latvijas ģimenēs

Lasiet arī: Auklēšanās ar otru nebūs! Mīlestības un attiecību horoskops februārim

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube