Aina Poiša. Foto: Facebook @Aina Poiša

Psihoterapeite un kādreizējā raidījumu vadītāja Aina Poiša no 9. februāra atkal būs redzama televīzijā, kur kanāla 360TV realitātes šovā “Mīlas nometne” dos padomus padzīvojušiem pāriem, kā attiecībās atkal uzšķilt dzirksti, vēsta žurnāls “Kas Jauns”.

Šovs filmēts Gruzijā, tāpēc paralēli attiecību stāstiem sagaidāms arī Kaukāza kolorīts.

Šovā pieci pāri pārbaudīs savu jūtu stiprumu. “Divi pāri, kas gatavojas spert liktenīgo soli un precēties, vēlas noskaidrot, vai tiešām izvēlējušies pareizo cilvēku, kuram dot solījumu uz mūžu. Trīs jau precēti pāri, kuru attiecībās iestājusies rutīna, vēlas atjaunot seno dzirksti! Viņi visi dodas uz attiecību un mīlestības nometni, kur skaidrībā ar sirds un prāta lietām palīdzēs tikt divi eksperti – ģimenes terapeite Aina Poiša un seksologs Arturs Šulcs,” teikts šova anotācijā.

Pāri piedalīsies dažādos attiecību konkursos un atbildēs uz neērtiem jautājumiem ne vien sev un ekspertiem, bet arī pārējiem pāriem, kas vērtēs – cik katrs atklāts bijis. Pāris, kurš nepārliecinās pārējos, ka gatavs strādāt ar savām attiecībām, tiks izbalsots, lai tā vietā nāktu cits.

“Formāts ir pirmreizējs, tāds līdz šim Latvijā nav bijis. Mums tiešām bija nometne, katram bija privāta telpa, katram pārim – sava mājiņa. Pieci pāri bija konstantais lielums, bet viņi rotēja, jo notika iekšēja izbalsošana,” izdevumam stāsta Poiša, piebilstot, ka katrai sērijai ir sava tematika.

Pēc viņas sacītā žurnālam “Kas Jauns”, mazsvarīgi nav arī tas, ka viņa pati beidzamajos gados kopā ar vīru Gati Poišu gājusi cauri šādai pieredzei – attiecību krīzes pārvarēšanai.

Jāpiebilst, ka tieši pirms 20 gadiem startēja pirmais sarunu šovs Latvijā “Aina”.

Lasiet arī: VIDEO | Bijušais Valkas mērs  Krauklis savai jubilejai par godu iedzied dziesmu

Lasiet arī: Siguldas Opermūzikas svētku organizatori lauž līgumu ar slavenu solisti, kura uzstājusies Krievijā

Lasiet arī: Ķīniešu Jaungads: rituāli veiksmes piesaistīšanai, pielabinoties Pūķim

Lasiet arī: Lielbritānijas karalim Čārlzam III diagnosticēts vēzis

Lasiet arī: Seriāla Nelūgtie viesi otrajā sezonā nozīmīga loma tikusi arī ekspremjeram Repšem

Lasiet arī: Nedēļas horoskops: 2. – 8. februāris

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube