Foto: Pixabay

Astrologi nosaukuši tās zodiaka zīmes, kuru pārstāvji visbiežāk uzticību nevērtē pārāk augstu. Attiecības ar šo zīmju pārstāvjiem var beigties ar sāpīgu nodevību no viņu puses, vēsta Unian.

Vērsis

Vēršiem ļoti patīk komplimenti un uzmanība, tāpēc viņiem bieži piemīt tendence krāpt otru pusīti. Viņi nogurst no viena partnera un pastāvīgi vēlas pārmaiņas un jaunas sajūtas. Šī zīme ir neuzticama un ne pārāk piemērota nopietnām attiecībām.

Dvīņi

Dvīņi attiecībās var būt neparedzami – tās viņiem var kļūt garlaicīgas jebkurā brīdī. Lojalitāte Dvīņiem ir īslaicīgs un ļoti neskaidrs jēdziens. Izvēloties starp lojalitāti un nodevību, viņi, iespējams, izvēlēsies pēdējo.

Svari

Šis Gaisa stihijas pārstāvji ir ļoti greizsirdīgi, taču paši vienlaikus viegli pavelkas uz sānsoļiem. Viņiem nodevība nav problēma. Svariem patīk komplimenti un uzmanība, un, ja viņu partneris to nesniedz pietiekami, pēc Svaru domām, to var izdarīt arī kāds cits.

Skorpions

Skorpioni ir harizmātiski un emocionāli, taču viņi ir spējīgi arī uz nodevību. Dažreiz viņi var “iet pa kreisi”, lai pārbaudītu partnera izturību un vēlēšanos palikt kopā par spīti visam. Tomēr vēlāk šādi sānsoļi tāpat var atkārtoties vairākkārt.

Zivis

Flirts ar citiem Zivīm šķiet pilnīgi normāla parādība. Ja Zivis nav pārliecinātas par savu partneri un kaut kas viņām attiecībās nepatīk,  no nodevības izvairīties būs grūti.

Lasiet arī: Briedis sūkstās par milzīgo elektrības rēķinu; soctīklu lietotāji noreaģē

Lasiet arī: Nosauktas uzticamākās zodiaka zīmes – tādu ir tikai trīs

Lasiet arī: VIDEO | Mudinot aizdomāties, Didrihsone Centrāltirgū vicina izaicinošus plakātus

youtube icon
Abonēt youtube