Foto: Pixabay

Astrologi nosaukuši uzticamākās zodiaka zīmes, uz kuru pārstāvjiem vienmēr var paļauties un kam var uzticēt savus noslēpumus, vēsta Unian.

Mežāzis

Mežāžiem ir iedzimta atbildības sajūta ne tikai par sevi, bet arī par citiem. Ja jūs vērsīsieties pie šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ar savām problēmām, viņi noteikti sniegs jums vērtīgu padomu un palīdzēs atrisināt jebkuru situāciju. Jūs varat būt pārliecināti, ka viņi paturēs noslēpumā visu, ko pastāstīsiet. Tas paliks tikai starp jums.

Zivis

Zivīm piemīt neticama empātija, kas ļauj smalki sajust cilvēkus. Šīs zīmes pārstāvji ir gatavi palīdzēt ikvienam un vienmēr – garāmgājējam uz ielas, mīļotajam vai vienkārši paziņam. Ja dalīsieties ar viņiem savā problēmā, viņi neatstās jūs ar to vienu. Šī zodiaka zīme ir ļoti uzticama.

Vērsis

Vērsis var būt ļoti ekspresīvs, nervozs, viegli aizkaitināms, bet patiesībā šīs zīmes pārstāvji ir kā mazi bērni, kuriem nepieciešams atbalsts un mīlestība. Ja viņu dzīvē ir cilvēki, kas viņiem to sniedz, tad Vērsis ir gatavs viņu dēļ bīdīt kalnus. Vērsis darīs visu, lai padarītu savus mīļotos cilvēkus laimīgus. Jūs vienmēr varat paļauties uz viņiem.

Lasiet arī: VIDEO | Mudinot aizdomāties, Didrihsone Centrāltirgū vicina izaicinošus plakātus

Lasiet arī: Ziedoņa muzejs lūdz sabiedrības palīdzību 50 gadu vecā niedru jumta nomaiņai

Lasiet arī: Paranormālo aktivitāšu izmeklētāji pētīs rēgu klātbūtni Latvijas spokainākajās vietās

Lasiet arī: Cīņa par ceļazīmi uz Eirovīziju: zināma uzstāšanās secība Supernova finālā 

Lasiet arī: Mākslīgais intelekts seriālā Nelūgtie viesi Einara Repšes varoni pārveido 30 gadus jaunāku

Lasiet arī: Magonei jauna «biznesa ideja»; nespēj atkauties no pasūtījumiem

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube