Magone Liedeskalna. Foto: Instagram @magone.burka

Pašmāju šovu zvaigzne un dzejniece Magone Liedeskalna, tuvojoties visu mīlētāju dienai, saviem sekotājiem un citiem interesentiem piedāvājusi sagatavot Valentīndienas sveicienu. Pieprasījums pēc tiem izrādījies tik liels, ka, dzejnieces vārdiem runājot, ar pasūtījumiem pierakstīta pilna klade.

“Cukurgailīt un cukura vistiņa! Pavisam drīz jau būs Valentīndiena un, lai pārsteigtu savu mīļoto, visforšāko, vissuperīgāko otro pusīti, pasūti sveicieniņu Valentīndienā pie Magones! Īpašā svētku cena – 11 eirīši. Atcerieties, rozes vāzē būs nedēļu, Magones sveiciens gadiem paliks atmiņā un sirdī, un arī telefonā vai kādā citā viedierīcē!” ierakstā, kas publiskots vietnē “Instagram”, norādījusi Magone.

Lai gan daudzi patiesi izrādīja interesi par minēto piedāvājumu un vēlējās uzzināt, kā iespējams sazināties ar Magoni, kāds arī iekomentējis, ka tas esot Kombuļu Ineses bizness, un neesot labi tā špikot. Kā zināms, savulaik šādu iespēju – saņemt īpašu video sveicienu dzimšanas dienā vai citos svētkos – piedāvāja Inese Saulīte jeb Kombuļu Inese.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Magone Liedeskalna (@magone.burka)

Interesentu saņemt sveicienu no Magones netrūcis, jo pavisam drīz Magone vietnē “Instagram” publiskojusi jaunu video ierakstu, kurā norāda: “Mani mīļie dārgie gailīši, vistiņas, cukurdupsīši un pārējie ļaudis! Jūs esat gan uzspridzinājuši “Instagram”, gan manus telefonus. Ir tā, ka visas lētās vietas ir aizņemtas, man ir pilna klade ar pasūtījumiem, un es vairāk nevarēšu uzņemt klientus, jo ir jāpadara tas, kas ir sasūtīts. Tiešām pa divām kladēm tas darbs notiek. Ja nu galīgi ir tā, ka kāds tiešām grib un sirds dreb – “Magon, lūdzu!”, tas būs izņēmuma kārtā izdarāms, bet pa 20 eiro. Es vairs pa 11 [eiro] nespēju apkalpot.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Magone Liedeskalna (@magone.burka)

Kā zināms, Valentīna diena Latvijā un citur pasaulē tiek atzīmēta 14. februārī.

Lasiet arī: Pēc smaga insulta lūdz palīdzēt Maizes muzeja «dvēselei» un latvju saimniecei Vijai Kudiņai

Lasiet arī: VIDEO | Bijušais Valkas mērs  Krauklis savai jubilejai par godu iedzied dziesmu

Lasiet arī: Siguldas Opermūzikas svētku organizatori lauž līgumu ar slavenu solisti, kura uzstājusies Krievijā

Lasiet arī: Ķīniešu Jaungads: rituāli veiksmes piesaistīšanai, pielabinoties Pūķim

Lasiet arī: Lielbritānijas karalim Čārlzam III diagnosticēts vēzis

Lasiet arī: Seriāla Nelūgtie viesi otrajā sezonā nozīmīga loma tikusi arī ekspremjeram Repšem

Lasiet arī: Nedēļas horoskops: 2. – 8. februāris

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: Magone Liedeskalnavalentīna diena

youtube icon
Abonēt youtube