Ieva Brante ar mīļoto. Foto: Instagram @ibrante

Saderinājusies un jau kāzām pošas juriste, Rīgas domes deputāte Ieva Brante, kura jau vairāk nekā gadu ir kopā ar deju skolotāju un matemātikas lektoru Latvijas Universitātē, vēsta žurnāls “Privātā Dzīve”.

“Iepazināmies balles deju skolā “Manieres” pie skolotāja Alda Rudzīša. Tā kā nodarbības apmeklēju bez partnera, par tādu kļuva Māris Gunārs,” izdevumam stāsta juriste, Rīgas domes deputāte Ieva Brante.

Pāris tik ļoti sadejojās, ka ar laiku uzplauka romantiskas jūtas. “Caur deju var saprast arī to, vai partneris ir tāds, uz kuru var paļauties arī dzīvē. Dejošana mums palīdzēja sajust un sadzirdēt vienam otru. Sapratām, ka mums sakrīt vērtības,” stāsta Brante. “Pēc tam bija nākamais posms, kad sākām apzināties mūsu dažādības. Tās ir jāpieņem un jāciena vienam otrā. Attiecībās ir jābūt kompromisam, jo nav tā, ka viss notiek tikai pēc viena cilvēka prāta. Ir reizes, kad jāpiekāpjas,” izdevumam norāda juriste.

Par savu mīļoto vīrieti, kurš ir desmit gadus jaunāks, Ieva Brante saka tikai to labāko. “Māris ir ļoti pacietīgs, rūpīgs un gādīgs. Ņemot vērā, ka ir matemātiķis, viņam piemīt ass prāts. Viņš ir gudrs vīrietis, no kura daudz mācos. Tā jau laikam saka, ka sieviete mīl vīrieša prātu,” atklāj Rīgas domes deputāte.

Pirms kāda laika mīļotais vīrietis Ievu bildinājis. “Tas notika pērn novembrī, kad svinējām mūsu kopdzīves gada jubileju. Laulāsimies jau šogad,” atklāj Ieva Brante.

Viņai aiz muguras jau ir divas laulības. Ar pirmo vīru Ieva Brante sāka dzīvot kopā ļoti agrā vecumā – kad viņai bija 16 gadi. Jau pēc gada pieteicās meita Sandra Santa, taču pēc deviņiem gadiem laulība izjuka. Otreiz Ieva Brante precējās 2017. gadā un intervijās stāstīja, ka vīru Aivaru izlūgusies Visumam. Taču pēc pāris gadiem abu ceļi šķīrās – kā iemeslu viņa minēja atšķirīgu dzīves ritmu un nesaderību, vēsta “Privātā Dzīve”.

Lasiet arī: Valentīna dienas ceļvedis: septiņas idejas neparastam randiņam

Lasiet arī: Bērnu aizsardzības centrs publisko viedokli par Rūtas Gorkšas un Mārča Judža ģimenes lietu

Lasiet arī: VIDEO | Magone piedzīvojusi jaunu uzbrukumu savai saimniecībai

Lasiet arī: Nedēļas horoskops: 9. – 15. februāris

Lasiet arī: Nomiris Putina mīļotais zirgs; diktatora tuvākie un astrologi saskata sliktu zīmi

Lasiet arī: VIDEO | Mudinot aizdomāties, Didrihsone Centrāltirgū vicina izaicinošus plakātus

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: Ieva Brantelaulības

youtube icon
Abonēt youtube