Vladimirs Putins. Foto: Instagram @russian_kremlin

Krievijas prezidenta Vladimira Putina Novo-Ogarevo rezidences stallī nesen negaidīti nomiris zirgs, kas bija viņa ļoti iecienīts, ziņo Krievijas “Telegram” kanāls “Кремлевская табакерка”, atsaucoties uz saviem avotiem.

Incidents esot noticis tajā pašā stallī, uz kuru Putins Jaungada brīvdienās aizvedis Ukrainas karā iesaukto krievu karavīru atraitnes, vēsta Dialog.ua.

Diktatora mīļākais ērzelis naktī nomira un, kā baumots, Putins ļoti smagi uztvēra notikušo. “Pēkšņā aizbraukšana izraisīja nopietnu rezonansi divu iemeslu dēļ. Pirmkārt, prezidents bija sarūgtināts. Otrkārt, darbinieki nevarēja glābt dzīvnieku, kas arī radīja jautājumus. Bija pat aizdomas par noindēšanu, taču diagnoze neapstiprinājās,” vēsta “Telegram” kanāls.

Tāpat tiek ziņots, ka diktatora tuvāko cilvēku loks saskata sliktu zīmi zirga nāvē “valstij svarīgā brīdī”. Pat sākušas klīst baumas, ka tas ir paša Putina nāves priekšvēstnesis un kāds no Putina tuvākajiem pat vērsies pie šamaņa, lai noskaidrotu, vai tas nozīmē, ka pašreizējais Kremļa saimnieks drīz varētu nomirt.

Ka vēstīts, jau pērn oktobrī izplatītas baumas, ka Vladimirs Putins esot miris 2023. gada rudenī no onkoloģijas, bet varu valstī it kā sagrābis Drošības padomes vadītājs Nikolajs Patruševs, savukārt Putina lomu spēlē dubultnieki. Šai informācijai joprojām nav apstiprinājuma. Nav arī oficiāla apstiprinājuma, ka Putina mīļotais zirgs būtu gājis bojā.

Viedokli par notikušo paudis arī latviešu astrologs Kristaps Baņķis. “Mājdzīvnieks mirstot pasargā saimnieku, kas ir sens enerģiju mijiedarbības likums un sakņojas arī 6. astromājā, kas reizē ir veselības un mājdzīvnieku rādītājs. Turklāt lieli dzīvnieki atpoguļo 12. astromāju – izolāciju un/vai finišu! Ja Putina zirgs patiesi aizgājis ne aiz vecuma, tad Putinam briest nopietnākas veselības likstas!” vietnē X skaidro Baņķis.

“Turklāt, ja Drakona gada startā – tad taisnība krieviem, ka nelāga zīme Putinam. Kas vēl labāk: krievi stipri vairāk tic zīmēm nekā citi. Lielais Svārsts ir izsities no ritma. Jāgaida Pilnmēness un pēc tam aktivitātes ap 20. martu. Starpaptumsuma periods var ienest lielākas korekcijas – arī “cara galmā”,” teikts Baņķa ierakstā.

Lasiet arī: Bērnu aizsardzības centrs publisko viedokli par Rūtas Gorkšas un Mārča Judža ģimenes lietu

Lasiet arī: Supernovas rezultāti – kļuvis zināms skatītāju un žūrijas vērtējums

Lasiet arī: VIDEO | Magone piedzīvojusi jaunu uzbrukumu savai saimniecībai

Lasiet arī: Nedēļas horoskops: 9. – 15. februāris

Lasiet arī: Briedis sūkstās par milzīgo elektrības rēķinu; soctīklu lietotāji noreaģē

Lasiet arī: VIDEO | Mudinot aizdomāties, Didrihsone Centrāltirgū vicina izaicinošus plakātus

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube