Foto: Pixabay

Divpadsmit zodiaka zīmju vidū četras ir tādas, kuru pārstāves ir liktenīgās sievietes, ko vīrieši nespēj aizmirst. Lielākā daļa no šīm sievietēm pat nenojauš, cik neizdzēšamus nospiedumus atstāj vīriešu sirdīs, portālam Wday norāda astropsiholoģe Jeļena Blokina-Mečtalina, daloties ar “neaizmirstamo” zodiaka zīmju sarakstu.

Lauva

Entuziasma, enerģijas, drosmes, pašapziņas, uzticamības un lojalitātes pilnai kombinācijai ir ilgstoša ietekme uz šīs zodiaka zīmes pārstāvju tuvajiem. Lauvas attiecībās ir interesantas, maigas, kaislīgas, burvīgas un pievilcīgas. Viņas nevar dzīvot bez mīlestības, vēlas mīlēt un būt mīlētas, cenšoties izveidot ģimeni un radīt bērnus. Viņas vienmēr ir vīriešu uzmanības centrā. Jau skolā viņas ir vienas no populārākajām meitenēm. Lauvas drosmīgi pauž savu sievišķību, seko līdzi modes tendencēm un pārsteidz vīriešus ar savu inteliģenci. Sirdī viņas ir bezrūpīgas un brīvas, tāpēc viņu kompānijā vienmēr ir viegli un jautri. Pateicoties viņu optimismam un iedzimtajai asprātībai, Lauvām piemīt inteliģence un lieliska humora izjūta.

Kad šīs zīmes pārstāves pamet savus partnerus, viņi piedzīvo skumjas, atceras kopā pavadītos mirkļus, kuru viņiem ļoti pietrūkst. Lauvas var kļūt par daļu no visspilgtākajām atmiņām viņu bijušo partneru dzīvē, atstājot neizdzēšamu nospiedumu sirdī.

Vēzis

Sieviete- Vēzis vīrietī vēlas redzēt “tēvu”. Šāds attiecību modelis viņām ir ideāli piemērots, jo sirdī viņas ir trauslas, maigas, neaizsargātas,  zemapziņā meklējot patronu un aizbildni. Šīs zīmes sievietes ir ļoti sentimentālas, romantiskas un izsmalcinātas. Viņas spēj piesaistīt jebkura vīrieša skatienu, iedvesmojot viņos vēlmi rūpēties un mīlēt. Vēža sievietes pret saviem partneriem izturas iejūtīgāk un uzmanīgāk nekā citu zodiaka zīmju pārstāves. Viņas izstaro mīlestību, pieķeršanos, empātiju un ziedošanos. Rada komforta atmosfēru mājās, rūpējas par mīļotā cilvēka ērtībām, vienmēr palīdzēs, atbalstīs, sniegs atbilstošu padomu vai izteiks sirsnīgu komplimentu, lai vīrieti uzmundrinātu un uzlabotu viņa garastāvokli. Iekšējie pārdzīvojumi un iedziļināšanās savā mazajā pasaulē neatņem sievietei – Vēzim kaisli un atjautību mīlas lietās. Bet, lai jutekliskums atvērtos, šīs zīmes pārstāvēm ir pilnībā jāuzticas savam partnerim. Uzmanīgi vērojot un rūpīgi pētot savu vīrieti, sieviete Vēzis labi apzinās sava partnera intereses un vēlmes, kas palīdz pārsteigt un iepriecināt izredzēto. Viņa to dara no visas sirds un patiesi priecājas, kad mīļotais jūtas labi.

Vīrieši pierod pie nepiespiestās atmosfēras un komunikācijas viegluma un jūtas ļoti labi šādu sieviešu tuvumā. Pazaudējis šīs zodiaka zīmes sievieti, vīrietis cietīs un ilgi atcerēsies viņu ar pateicību un atzinību.

Jaunava

Mēdz teikt, ka aiz katra veiksmīga vīrieša stāv sieviete, kas viņam tic un atbalsta. Jaunava kļūst tieši par tādu dzīves partneri savam izredzētajam – pedantiska sieviete ar nevainojamu gaumi, kas zina savu vērtību. No ārpuses šīs zīmes pārstāves šķiet vēsas un atturīgas, taču, tuvāk iepazīstoties, kļūst skaidrs, ka sirdī viņas ir maigas un jūtīgas, turklāt viņās  slēpjas īsts kaislību vulkāns. Jaunavas prot mīlēt pašaizliedzīgi, atbalstot savu vīrieti visā un daloties viņa sapņos un centienos. Viņas vienmēr izvirza vīrieša intereses pirmajā vietā, ļaujot viņam būt “mamuta nodrošinātājam” un sienai, aiz kuras paslēpties. Šīs zodiaka zīmes pārstāvju palīdzība un atbalsts rada stimulu vīrietim attīstīties. Blakus Jaunavām vīrieši jūtas spēcīgi, nepieciešami un neaizstājami. Ne katra sieviete spēj tik smalki “izdabāt” vīrieša pašlepnumam un vienlaikus saglabāt “supervarones” tēlu. Jaunava palīdz savam mīļotajam, iedvesmo viņu dzīvē daudz sasniegt. Jaunava ir neaizstājams domubiedrs un partnera sabiedrotais visos jautājumos.

Vīrietim, kurš reiz to visu izjutis, būs grūti atrast līdzvērtīgu aizstājēju sievietei Jaunavai. Šķiršanās gadījumā viņš cietīs un atcerēsies bijušo partneri ilgi.

Skorpions

Skorpioni tiek uzskatīti par sarežģītu un noslēpumainu zodiaka zīmi un pat viņi paši ne vienmēr saprot, kas notiek Skorpiona sieviešu galvās. Šīs horoskopa zīmes pārstāvēm piemīt savs, tikai šīm zīmēm raksturīgs šarms  Viņām patīk iedziļināties nopietnās sarunu tēmās, kas palīdz ātri izveidot attiecības. Asas emocijas ir viņām asinīs, šīs zīmes pārstāves ir neticami jutekliskas un maigas, seksīgas un romantiskas. Viņas apvieno inteliģenci, kaislību un harizmu. Izdomas bagātas un atjautīgas gultā, mīl eksperimentus un ir gatavas izrādīt jūtas visneparastākajās vietās. Nevar iedomāties dzīvi bez spontanitātes. Mierīgas un rutīnas aktivitātes nav domātas viņām. Sievietes Skorpioni var prasmīgi manipulēt ar vīriešiem, tuvojoties viņiem un pēkšņi atkal un atkal attālinoties. Attiecības ar viņām ir kā šūpoles. Viņas labi jūt cilvēkus, skaidri redz melus un maldināšanu, prasmīgi vada savu partneri, uzmin viņa vēlmes un jūtas. Viņas savam mīļotajam vīrietim sarīko īstu mīlas piedzīvojumu.

Attiecībās vienmēr valda milzīga kaislību intensitāte, viss deg un kvēlo – arī pēc daudziem kopā pavadītiem gadiem. Nav pārsteigums, ka šķiršanās, kas notiek pēc tik intensīvām emocijām, vīrietim būs ārkārtīgi sāpīga. Skorpionus nevar aizmirst, pat ja attiecības neizvērtās nopietnas, bet bija tikai kā īslaicīgs romāns.

Lasiet arī: VIDEO | Jēkabs Rēdlihs: Man bija kauns pieņemt un atzīt, ka netieku galā

Lasiet arī: Šosezon miruši jau 15 ar gripu sasirgušie

Lasiet arī: Danusevičs par LIDL desām: Doktordesa neatbilst tās standartam

Lasiet arī: Valsts drošības dienestu aicina izvērtēt Mirska filmas un plānotā koncerta atbilstību valsts interesēm

Lasiet arī: Gaidāma smaga krīze – astroloģe atklāj, kā  mainīsies Keitas Midltones dzīve

Lasiet arī: VIDEO | Aija Andrejeva un ansis izdod jaudīgu mīlas dziesmu par kaisli

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube