Elīna Gluzunova. Foto: Instagram @elina.gluzunova

Šķīrušies kameru priekšā ne reizi vien, Elīna un Artjoms Gluzunovi nu atkal ir kopā. Jāpiebilst, ka abi vispār nemaz nav precējušies, jo Artjoms tā arī nespēja izbeigt laulību ar kādu taizemieti, ko iepazinis masāžas laikā, vēsta žurnāls “Kas Jauns”.

Tagad “X faktora” uzvarētāja stāsta, ka Artjoms kļuvis teju par paraugtēvu, visa ģimene atkal ir kopā un pat prāto par pārcelšanos uz Spāniju. “Sākotnēji es uz Rīgu pārcēlos viena ar bērniem, bet pēc tam Artjoms sāka dzīvot kopā ar mums,” raidījumam “Slavenības. Bez filtra” atklāj Gluzunova.

Pēc viņas teiktā, attiecības šobrīd ir ļoti labas un tam par iemeslu varētu būt fakts, ka viņas dzīvē vairs nav draudzenes, kurai Artjoms neesot paticis.

Jau vēstīts, ka iepriekš ar izdevumu “Kas Jauns sazinājies kāds lasītājs, kas gan vēlējās palikt anonīms, bet apgalvoja, ka Artjoms Gluzunovs vienā no Rīgas tirdzniecības centru kafejnīcām ir ticies ar kādu sievieti, kas nebūt nav viņa dzīvesbiedre Elīna.

Aculiecinieks pastāstīja, ka skatās un seko līdzi televīzijas šova “Ģimene burkā notikumiem, tāpēc uzreiz esot atpazinis pie blakusgaldiņa ēdošo Artjomu Gluzunovu, kas bija ieradies uz randiņu. Jo esot bijis nepārprotami skaidrs, ka tā vis nav oficiāla vai darījuma rakstura, bet gan privāta tikšanās, uz kurn Artjoms atnācis ar ziediem. Pāris kopīgi ieturējis maltīti, Artjoms pasniedzis noslēpumainajai pavadonei ziedus. Atvadoties viņš visu kafejnīcā esošo ļaužu priekšā samīļojis savu pavadoni un noteicis, ka tad jau līdz nākamai tikšanās reizei, raksta žurnāls.

Elīna Gluzunova sarunā ar “Kas Jauns atklāj, ka ir lietas kursā par to, ka dzīvesbiedrs viņai aiz muguras iepazinies un meklējis tikšanos ar kādu citu sievieti. Dziedātāja teikusi, ka viņai nav pieņemama šāda dzīvesbiedra rīcība, tāpēc ierosinājusi šķiršanos. “Jau sen zinu, ka vīrs sarakstās ar citu sievieti, man tas nav nekas jauns. Mēs guļam katrs savā istabā. Vienīgi, ja ir kāds akūts jautājums saistībā ar bērniem, tikai tad sarunājamies. Man jau sen bija aizdomas, jo nav jau pirmā reize, kad viņš tā rīkojies,” toreiz teica Elīna.

Vaicāta, vai dziedātāja domā pievērt acis uz notiekošo un saglabāt attiecības, jo šajā pavasarī taču Artjoms bija pārliecināts, ka vasarā beidzot varētu oficiāli apprecēties ar savu bērnu mammu, viņa teica, ka vēlas pārtraukt abu attiecības un šķirties.

“Mūs nekas nesaista, kā tukša vieta. Es vēlos palikt ar bērniem dzīvoklī, un Artjoms lai dodas prom. Taču tā vienmēr ir bijis, ka viņš nevēlas iet prom, jo viņam ir ērti. Man liekas, viņš grib dzīvot dubultu dzīvi, justies kā Kazanova. Es vairs nevēlos to visu paciest – gan viņa attieksmi pret mani, gan melus –, bet sākt dzīvot normālu dzīvi. Visai ģimenei būs labāk, ja mēs dzīvosim šķirti,” toreiz teica Elīna.

Jau 2022. gada sākumā Elīnas un Artjoma attiecībās pēc astoņu gadu kopdzīves iestājās krīze. Kādu laiku pat pāris dzīvoja šķirti.  Tāpat savulaik atklājās, ka Artjoms pirms desmit gadiem, kad vēl nebija saticis Elīnu, bija reģistrējis laulību ar taizemieti, ar ko iepazinies masāžas laikā. Tā kā šī laulība nebija oficiāli šķirta, Artjoms nevarēja precēt Elīnu, raksta izdevums.

Arī Artjoms Gluzunovs pāra šķiršanās laikā nāca klajā ar saviem paziņojumiem par attiecību aizkulisēm. Viņš esot krāpis dzīvesbiedri – attiecību laikā ļāvies sānsolim un meklējis mierinājumu citas sievietes sabiedrībā. Tas esot bijis tikai viens sānsolis. “Es negāju pa kreisi, es meklēju mierinājumu,” savu rīcību skaidroja Artjoms, saucot to par nejaušu gadījumu.

Lasiet arī: Stradiņa slimnīcas jaunbūvē deformējusies viena no nesošajām kolonnām

Lasiet arī: «Absolūtā pirmā mīlestība» – Kristaps Strūbergs atkal attiecībās

Lasiet arī:  Leldei Ceriņai ne tikai jauns darbs, bet arī izskats

Lasiet arī:  Elīna Bojarkina zaudējusi darbu Leļļu teātrī

Lasiet arī: Kulakova māsa: Tieši pirms gada aizgāja māmiņa, un tagad – arī brālis

Lasiet arī: Ukraiņu astrologs: Krievija gatavo uzbrukumu vēl trim valstīm

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube