Elīna Bojarkina. Foto: Instagram @elinabojarkina

Elīna Bojarkina gandrīz piecus gadus bijusi Latvijas Leļļu teātra štata aktrise, taču šogad teātra vadība lēmusi, ka darba līgumu ar viņu vairs nepagarinās, vēsta žurnāls “Privātā Dzīve”.

“Tas nav mans brīvprātīgs lēmums. Es gan ļoti nepārdzīvoju, jo viss notiek tā, kā tam jānotiek,” izdevumam norāda aktrise, kura pašlaik ir brīvmākslinieces statusā.

Jautāta, kas varētu būt kalpojis par iemeslu teātra lēmumam atteikties no viņas pakalpojumiem, Elīna spriež: “Acīmredzot, vadībai ar mani nebija pa ceļam. Katrs jauns vadītājs redz savu komandu, kādu viņš vēlas.”

Par Leļļu teātra direktoru 2022. gadā kļuva režisors Mārtiņš Eihe, un kuluāros runā, ka viņš neesot bijis mierā ar to, ka Bojarkinai ir pārāk daudz projektu ārpus pamatdarba. Elīna šīs runas apstiprina: “Jā, tas bija viens no iemesliem. Lai gan mani projekti nekādā veidā nav iespaidojuši darbu…. Šosezon man bija tikai viena jauna izrāde.”

“Cenšos nedomāt par to, ko darīšu tālāk. Kādu laiku būšu kā pašnodarbināta aktrise. Viens posms manā dzīvē ir noslēdzies,” uzsver aktrise, piebilstot, ka viņai ir pietiekami daudz projektu.

Līdz gada beigām viņa turpinās spēlēt repertuāra izrādēs arī Leļļu teātrī. “Šobrīd notiek sarunas par to, lai es palieku strādāt kā ārštata aktrise, bet nu… laiks rādīs,” izdevumam teic Bojarkina.

Lasiet arī: Kulakova māsa: Tieši pirms gada aizgāja māmiņa, un tagad – arī brālis

Lasiet arī: Septiņi zodiaka zīmju pāri, kas ideāli sader kopā ģimenes dzīvei un laulībai

Lasiet arī: Ukraiņu astrologs: Krievija gatavo uzbrukumu vēl trim valstīm

Lasiet arī: Latvijai jārēķinās ar pieaugošu Krievijas hibrīdapdraudējumu, brīdina SAB

Lasiet arī: Vairāk nekā 4000 Krievijas pilsoņu nemaz nav jāapliecina latviešu valodas zināšanas

Lasiet arī: «Ļoti, ļoti svētīgi» – Samanta Tīna pirms kāzām ievērojusi 40 dienu askēzi

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: Elīna BojarkinaLatvijas Leļļu teātris

youtube icon
Abonēt youtube