Laima Kozule un Kristaps Strūbergs. Foto: Instagram @iamsushitakeout

Maijā apritēs trīs gadi, kopš Kristapa Strūberga divu dēlu māte un tā brīža sieva Mairita Rosicka sagrieza kājām gaisā abu dzīves, publiski paziņojot, ka vīrs ir vardarbīgs. Neraugoties uz to, ka viņš pats šos pārmetumus kategoriski noliedza, tie ne tikai pārvilka strīpu karjerai grupā “Singapūras satīns”, bet arī liedza atrast citu darbu. Nu reperis ir atkal attiecībās, vēsta žurnāls “Kas Jauns”.

Mūziķis ir kopā ar savu “pirmo mīlestību” – Laimu Kozuli. Intervijā Dž, Dž. Džilindžeram “Youtube”’  kanālā “Dž. Spot” mūziķis nesen atzina, ka ir ļoti laimīgs. Laima ir Kristapa pirmā mīlestība, abi nāk no Viļāniem, kur dzīvojuši blakus pagalmos.

“Latgalē, kad pabeidz vidusskolu, ir pieņemts tīties prom no ģimenes. Visiem vajag uz Rīgu. Tā arī mēs pavisam jauni iesākām dzīvot kopā lielo dzīvi – noīrējām Rīgā dzīvokli, gribējām studēt, bet… nesanāca toreiz. Bišku pasteidzāmies  – nebija ne finanšu, ne tā prāta vēl,” neslēpj Kristaps, piebilstot, ka visus šos gadus, lai arī neesot komunicējuši, klusībā viens otru mīlējuši. “Viņa ir absolūtā mana pirmā mīlestība, un es zinu, ka esmu viņas pirmā mīlestība,” atzīstas Kristaps, ļaujot domāt, ka drīzumā varētu tikt svinētas kāzas.

Strūbergs ir pateicīgs Laimai, ka viņa bijusi tā, kura kopā ar “babu” iedrošinājusi iet mūzikas ceļu jau pašā sākumā, kā arī atgriezusi pie dzīvesprieka pēc pēdējo gadu notikumiem.

“Laima – viņa ir kas neaprakstāms. Ja nebūtu Laimas, es visu šito lielo krīzi, goda vārds, nebūtu izdzīvojis. Viņa ir kā mans stūrakmens un zina par mani absolūti visu – katru “kasjaku”,” draudzeni slavē mūziķis.

Laimas izglītība saistīta ar interjera dizainu, bet nodarbošanās – ar sociālajiem medijiem.

“Viņa par maniem bērniem dažreiz cīnījās vairāk nekā es, jo viņa ir īsta sieviete, dod dievs katram tādu! Viņa piekāpsies visam, ko teiks bijusī sieva, lai tikai ierastos bērni, un viņa to dara joprojām. Tas ir tāds kaifs, kad ej mājās, atver dzīvokļa durvis un tevi sagaida ar smaidu un apskāvienu,” atklāj Kristaps Strūbergs.

Jau vēstīts, ka Strūbergs iepriekš vietnē Instagram paziņojis, ka publiskā skandāla dēļ pamet grupu “Singapūras satīns”.

Viņš rakstījis: “Mani draugi, līdzbiedri, atbalstītāji un arī citādi domājošie! Kā jūs zināt, jau gandrīz gadu esmu “ierauts” publiskā privāto lietu kārtošanā ar manu bijušo sievu Mairitu, kura man radījusi “sievu sitēja” tēlu, un man nesaprotamu iemeslu dēļ turpina to darīt no jauna. Tāpat kā pērn, arī tagad varu tikai atkal atkārtot: es neesmu sitis savu sievu un neesmu vērsis pret viņu nekādu vardarbību… Diemžēl šie publiskie paziņojumi ietekmē arī visu mūsu grupu. Tādi virsraksti kā “Singapūras satīns” dalībnieka sieva cīnās pret vīra vardarbību” met ēnu uz visu grupu, kurā bez manis ir vēl septiņi dalībnieki – radot iespaidu, ka viņi mani piesedz. Es labi apzinos, ka šāda publicitāte grupas attīstībai un radošajam garam dod triecienu, kas traucē radīt jaunas dziesmas un rada nepatiesu iespaidu par visu grupu. Kristaps Strūbergs nav viss “Singapūras satīns”, un “Singapūras satīns” nav tikai Kristaps Strūbergs. Tāpēc, lai izbeigtu grupas saistīšanu ar manām personīgajām problēmām, es no šī brīža, līdz mēs atrisināsim savas attiecības, aizeju no dalības grupā “Singapūras satīns”.”

Maniem muzikālajiem kolēģiem grupā ir lieli un radoši plāni, kurus es negribētu sagraut. Es tiešām vēlu, lai “Singapūras satīns” sasniedz jaunus muzikālus augstumus. Šobrīd bez manis. Tikmēr es turpināšu savu cīņu,” vietnē “Instagram” rakstīja Strūbergs.

Lasiet arī:  Leldei Ceriņai ne tikai jauns darbs, bet arī izskats

Lasiet arī:  Elīna Bojarkina zaudējusi darbu Leļļu teātrī

Lasiet arī: Kulakova māsa: Tieši pirms gada aizgāja māmiņa, un tagad – arī brālis

Lasiet arī: Septiņi zodiaka zīmju pāri, kas ideāli sader kopā ģimenes dzīvei un laulībai

Lasiet arī: Ukraiņu astrologs: Krievija gatavo uzbrukumu vēl trim valstīm

Lasiet arī: Pirmo reizi Latvijā uzstāsies leģendārās dziesmas Barbie Girl izpildītāji

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube