Foto: Ekrānšāviņš

Uzrakstīta grāmata par skandalozo bokseri Mairi Briedi, kurā viņš padalījies ar informāciju, par kuru nebija stāstījis agrāk.

Grāmatas “Mairis Briedis. Vai ir dzīve ārpus lielā sporta?” autors ir Aleksandrs Vasiļjevs. Grāmatas pamatā ir inteviju sērija ar pazīstamo bokseri un viņam tuviem cilvēkiem. Kopīgais literārais projekts apraksta boksera, kurš ierakstījis mūsu valsts vārdu pasaules boksā, attīstības ceļu.

“Tas priekš manis ir ļoti svarīgs notikums, kad esmu uz sporta karjeras finiša taisnes un jaunā starta sākumā. Šajā grāmatā es padalījos ar informāciju, par kuru nebiju stāstījis agrāk, kas varētu būt noderīga gan sportistiem, gan visiem, kas vēlas būt veseli, kā arī dzīves notikumiem, kas mani slīpēja un veidoja,” vietnē “Instagram” saka bokseris, piebilstot, ka priecāsies visus satikt grāmatas atvēršanas svētkos.

Grāmatas prezentācija notiks 2. martā plkst. 12.00 “Jāņa Rozes” grāmatnīcā tirdzniecības centrā “Spice”. Pasākuma laikā interesentiem būs iespēja satikt bokseri, iegādāties grāmatu un saņemt Maira Brieža autogrāfu.

Viena no šīs grāmatas mērķauditorijām ir jaunieši, kuri sper savus pirmos soļus pieaugušo dzīvē. Mairis Briedis ar savu piemēru parāda – lai sasniegtu lielus panākumus, nav jāpiedzimst bagātā ģimenē. Arī bez sponsoriem un sakariem, bet gan ar neatlaidību, gribasspēku un mērķtiecibu var sasniegt pasaules augstākās virsotnes.

Tāpat grāmata var šķist interesanta arī profesionāliem sportistiem, kuri piedzīvo sporta karjeras norietu. Mairis Briedis savas 40 gadu jubilejas priekšvakarā piedzīvo sporta karjeras beigu posmu un jaunā dzīves posma sākumu. Grāmatā bokseris dalās ar saviem pārdzīvojumiem, plāniem un cerībām, cenšoties atbildēt uz jautājumu “Vai ir dzīve ārpus lielā sporta?”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mairis Briedis (@mairisbriedis)

Iepriekš skandalozais pašmāju bokseris krieviski iedziedājis un vietnē “Instagram” publicējis dziesmu par Latvijas premjera Krišjāņa Kariņa un jaunās Saeimas deputātu lielajām algām.

Briedis dzied par to, ka Kariņa alga kļūst arvien lielāka, bet, neskatoties uz cilvēkiem, kas cieš badu, masu medijos eksperti norādīs, ka kopumā dzīvojam labi. “Jostas savilksim ciešāk un nodokļus maksāsim, lai jaunā Saeima var paēst, jo mēs taču visu spējam pārdzīvot,” spēlēdams ģitāru, krieviski dzied bokseris.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mairis Briedis (@mairisbriedis)

Kā zināms,  Briedis savulaik savā sociālā tīkla Instagram kontā oficiāli paziņojis, ka iesaistīsies politikā un oktobrī kandidēs 14.Saeimas vēlēšanās no politiskās partijas Saskaņa.

Bokseris, komentējot savu iesaistīšanos politikā, raksturo to kā svarīgāko, taču arī nozīmīgāko lēmumu dzīvē, kā arī konkrētās partijas izvēli viņš saista ar to, ka tā «visu savu darbu velta sašķeltības mazināšanai sabiedrībā».

“Esmu pārliecināts, un arī pēdējie notikumi liecina, ka tieši sabiedrības sašķeltība ir vislielākā problēma, es teiktu pat, lielākā nelaime Latvijai. Mūsu valsts iedzīvotāji ir sašķelti gan sociāli, gan etniski,” izteicies Briedis.

Kā zināms, Saskaņa jaunajā Saeimā netika ievēlēta.

Lasiet arī: Nedēļas horoskops: 23. – 29. februāris

Lasiet arī:  Navaļnijs nogalināts apmaiņas priekšvakarā, apgalvo viņa līdzgaitniece

Lasiet arī: FOTO | Latvijā veidota filma ieguvusi balvu Berlīnes starptautiskajā kinofestivālā

Lasiet arī:  Būt par tēti nav viegli – žurnālists Reinis Ošenieks par došanos bērna kopšanas atvaļinājumā

Lasiet arī: Kā katrai no zodiaka zīmēm tikt pie turības, izmantojot savus talantus

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: Aleksandrs VasiļjevsBokserisGrāmataMairis Briedis

youtube icon
Abonēt youtube