Foto: Pixabay

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 23. līdz 29. februārim sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Laika gaitā izkoptais meistarības līmenis tiks pamanīts un  ļaus pakāpties augstāk savā pozīcijā. Atzinība būs garantēta. Ieteicams izvairīties no lielākiem ieguldījumiem automašīnā. Uzmanības apliecinājumi no kāda nesen iepazīta cilvēka ļaus baudīt skaistus mirkļus.

Vērsis

Dodoties darba komandējumos, tu iepazīsi jaunus cilvēkus, kas būs nozīmīgi nākotnē. Tiks papildināts zināšanu klāts un gūta jauna pieredze tev kā profesionālim. Labas vēstis tiks saņemtas par gaidāmo darījumu. Attiecībās pabīdi malā savus aizspriedumus.

Dvīņi

Pārmaiņas tavā darba vietā liks darīt darbus citādāk. Tiks apdomāta iespēja par savas uzņēmējdarbības uzsākšanu. Īstie cilvēki, kas satikti īstajā laikā, sniegs labus padomus, kā to vienkāršāk uzsākt. Tiks gūti papildu ienākumi no sadarbības ar ārzemju uzņēmējiem.

Vēzis

Būs liela vēlēšanās kaut ko mainīt savā darba vidē. Emocijas kūsās pāri malām. Arī sevis žēlošana un emocionāls sagurums liks par sevi manīt. Nogaidi, pacieties, jo jau pavisam drīz situācija atrisināsies. Iepazīšanās, kas saistīta ar tavu darbu, ļaus romantikai uzplaukt arī tavā sirdī.

Lauva

Labas ziņas tiks saņemtas par plānoto projektu ārvalstīs. Veiksmīgas sadarbības rezultātā tu pacelsies augstāk savā statusā. Popularitāte un atpazīstamība dažu brīdi var būt tev pat traucējoša. Būs jāpievērš uzmanība tam, kā sevi parādi publiskajā vidē un sociālajos tīklos.

Jaunava

Progresīva būs pilnveidošanās tev kā profesionālim savā jomā. Klientu un atbalstītāju pulks krietni vien pieaugs. Kāda tev īpaša dzīves skolotāja padoms būs tieši laikā. Nebaidies to lūgt, ja ir nepieciešams. Lielāka peļņa var nākt, palīdzot kādam sakārtot lietas, kas viņam pašam nav pa spēkam.

Svari

Tiks saņemts darba piedāvājums, kas liks nedaudz izmainīt ierasto darba stilu un to, kā tu attiecies pret darbu. Ieteicams izmanot šīs iespējas un pierādīt sev to, ka spēj tikt galā ar gaidāmo izaicinājumu. Maksājot vairāk par kādu no pakalpojumiem, tu atskārtīsi, ka tomēr ir vērts maksāt par kvalitāti.

Skorpions

Panākumi profesionālajā darbībā būs atkarīgi no tava entuziasma un iniciatīvas. Sparīgi cīnīsies pret kaitēkļiem, kas mēģinās graut tavu reputāciju kā profesionālim. Nāksies apbruņoties ar dzelzs nerviem. Ienākumu apjoms šonedēļ būs lielāks nekā parasti.

Strēlnieks

Labs piedāvājums no priekšniecības puses liks saņemties un noticēt saviem talantiem vēl vairāk un sākt darboties nedaudz savādākā virzienā. Ir ļoti labs laiks tam, lai kāds no taviem projektiem ieraudzītu saules gaismu. Samērā lieli finansiālie resursi būs jāiegulda nekustamajā īpašumā.

Mežāzis

Ir jāpadomā par to, ka varbūt ir pienācis brīdis atvilkt elpu, atpūsties un smelties resursus savu turpmāko mērķu sasniegšanai. Tie, kuri ir priekšnieki paši sev, vēl vairāk sāks sevi cienīt un apzināties savu devumu sabiedrībai. Saņemsi pavisam negaidītu pārsteigumu.

Ūdensvīrs

Piedāvājums par došanos pieredzes gūšanas braucienā uz ārvalstīm ir jāpieņem, jo tas vienlaicīgi būs arī kā mazs ceļojums. Tas šobrīd tev ir ļoti nepieciešams tavai labsajūtai.  Tiks izmainītas tās situācijas, kas vairs nepamierina attiecībās ar dažiem kolēģiem. Tiks atgūta nauda, ko kādreiz esi kādam aizdevis.

Zivis

Tiks saņemts piedāvājums, kas būs vērtīgs tavu zināšanu un arī laika resursu ieguldījums tavā nākotnes darbības jomā. Domas par profesijas maiņu atmet malā. Attiecībās būs jāsaņemas drosme, jāpārkāpj savam kautrīgumam un bailēm un jāsper solis savas laimes virzienā. Atrisināsies situācija, kurā esi apmaldījies.

Lasiet arī:  Ekstrasense atklāj septiņas Visuma sūtītas zīmes, ka mīļotais cilvēks ir tev īstais

Lasiet arī:  No gliemeža par adītājām tramvajā – soctīklos iesmej par Rīgas satiksmes jauno logo

Lasiet arī: Stradiņu ķilda: ierosina kriminālprocesu par projekta dokumentu nolaupīšanu

Lasiet arī: Skatītāja pēc bijušā Dailes teātra aktiera Zalaka stāvizrādes vēršas drošības dienestā

Lasiet arī: Lielā pieprasījuma iedvesmota, Magone piedāvā 8. marta sveicienus; cena – cita!

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube