Foto: Pixabay

Nav noslēpums, ka cilvēkiem ar dažādām zodiaka zīmēm var būt pilnīgi pretējas gaumes un intereses, un katrs sevi realizē citādi. Astroloģe un numeroloģe Svetlana Rihtere katrai no zodiaka zīmēm sagatavojusi ieteikumus, kā izmantojot savu talantu, tikt pie turības, un vaļasprieku pārvērst pelnošā hobijā, vēsta portāls Wday.

Auns

Šai zīmei ir svarīgi nevis “kas”, bet gan “kā”. Jebkurš bizness, kas jūs iedvesmo, izraisa sajūsmu, dod iespēju kļūt par līderi, ir jāīsteno uzreiz, bez vilcināšanās, pirms sajūsma noplok. Ja jums ir ideja, sāciet to īstenot jau tagad.

Vērsis

Ēdiens, skaistums, prieks par ķermeni – tas ir šīs zodiaka zīmes cilvēku spēks. Mode vai telpu noformēšana, grima veidošanas māksla, rokdarbi, floristika, dziedināšana ar rokām – tās ir tikai dažas no jomām, kas piestāv Vērsim.

Dvīņi

Tava stiprā puse ir komunikācija, socializēšanās un mācīšanās. Var organizēt un vadīt dažādus pasākumus, kas saistīti ar modi, biznesu, zinātni un pašizaugsmi. Var rakstīt rakstus, grāmatas, emuārus un pārdot burtiski jebko.

Vēzis

Rūpes un mājas komforts jums ir pirmajā vietā. Kulinārijas vakaru organizēšana, dzīvnieku patversmes atvēršana – šādi vaļasprieki ir ideāli piemēroti Vēžiem. Jebkura profesija, kas dod iespēju rūpēties par citiem cilvēkiem un sniedz viņiem maksimālu prieku, būs “veiksmes atslēga”.

Lauva

Frāze “es esmu labākais” attiecas uz Lauvu. Hobijiem jābūt publiski redzamiem, tāpēc viņu ceļš ir skatuve, aktiermāksla, jebkāda veida radošums, spēļu vai izklaides pasākumu rīkošana. Šādiem cilvēkiem ir svarīgi būt līderiem, viņiem var būt savs bizness skaistuma un publicitātes sfērās.

Jaunava

Tev svarīga kārtība, tīrība, konsekvence it visā un iespēja būt noderīgam. Jaunava noteikti var izpausties skaistumkopšanas nozarē, uzkopšanas jomā vai detox produktu ražošanā un pārdošanā mājai vai ķermenim. Piemērotas ir arī profesijas, kurās jāstrādā ar cipariem un tabulām.

Svari

Estētika, diplomātija, skaistums – to jums nevar atņemt. Svari jau kopš dzimšanas mīl skaistumu. Jārada ar rokām: jāzīmē, jāveido rotaslietas. Tas viss nesīs ne tikai prieku, bet arī ienākumus. Varat arī sniegt konsultācijas sev interesējošā jomā.

Skorpions

Visu, kas saistīts ar ezotēriku, psiholoģiju, mistiku, vari padarīt ne tikai par savu hobiju, bet arī par savu sapņu profesiju. Palīdzēt cilvēkiem pārvarēt krīzes, būt biznesa koučam – tas piepildīs Skorpionu. Viņš var būt arī uzņēmējs, rokzvaigzne, intīmpreču veikala īpašnieks, šaušanas vai jebkura ekstrēma sporta veida treneris.

Strēlnieks

Morāle, filozofija un ceļošana ir šīs zodiaka zīmes balsti. Strēlnieks ir dzimis mentors, svešvalodu, šaha, loka šaušanas, jāšanas vai tenisa skolotājs. Viņš var būt arī ceļojumu blogeris, garīgais skolotājs, erudīcijas spēļu vadītājs – šādas aktivitātes palīdzēs maksimāli izpausties.

Mežāzis

Šīs zīmes stiprās puses ir disciplīna, cieņa pret sistēmu un darbaholisms. Svarīga ir nevis joma, bet iespēja veidot karjeru. Visur, kur ir struktūra un kārtība, jūs jutīsities ērti. Mežāzis var kļūt arī par laika plānošanas treneri vai biznesa kouču.

Ūdensvīrs

Ļoti progresīva un draudzīga zīme. Ūdensvīram, pirmkārt, ir svarīga brīvība. Tāpēc ārštata darbs viņam ir ideāls: IT, astroloģija, numeroloģija, nākotnes profesijas, dizains nākotnes stilā, stilistika.

Zivis

Radošums, intuīcija, žēlsirdība, garīgums – tas ir par jums. Zivis par savu profesiju var padarīt jebkuru radošu jomu: zīmēšanu, dejošanu, mūziku, aktiermākslu. Arī peldēšana sagādās prieku un veiksmi. Turklāt jūs varat būt ideāls psihologs un garīgais mentors.

Lasiet arī:  Ekstrasense atklāj septiņas Visuma sūtītas zīmes, ka mīļotais cilvēks ir tev īstais

Lasiet arī:  No gliemeža par adītājām tramvajā – soctīklos iesmej par Rīgas satiksmes jauno logo

Lasiet arī: Stradiņu ķilda: ierosina kriminālprocesu par projekta dokumentu nolaupīšanu

Lasiet arī: Skatītāja pēc bijušā Dailes teātra aktiera Zalaka stāvizrādes vēršas drošības dienestā

Lasiet arī: Lielā pieprasījuma iedvesmota, Magone piedāvā 8. marta sveicienus; cena – cita!

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube