Jānis Moisejs. Foto: Facebook @Jānis Moisejs

Aizvadītā gada “Latvijas sirds dziesmas” laureāts  Jānis Moisejs iedziedājis jaunu singlu “Dūmi un uguns”, kas ir poētisks stāsts par mīlestību, kas izgaismo un apvieno divas dvēseles, atspoguļojot gan straujo kaisli, gan mierpilno saskaņu.

Dziesma metaforiski attēlo attiecības starp vīrieti un sievieti – kā liesmu, kas piepildīta ar enerģiju un dzīvību, un dūmus, kas simbolizē pārejošo un mainīgo, uzburot ainu, kurā mīlestība ir tik spēcīga un nepārvarama, tāpat kā uguns, kas nekad neizdziest, tāpat kā dziesma, kas nekad nebeidzas, skaidro mūziķis.

Jānis Moisejs divas reizes izcīnījis pirmo vietu “Latvijas sirds dziesmas” aptaujā ar dziesmām “Mēnestiņš” un “Dieva goda vārds”, vadījis talantu šovu “Latvijas zelta talanti”, piedalījies projektos “Balss maskā”, “Zvaigžņu lietus 2”, “Dzintara dziesmas” un citos.

Jānis saņēmis Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada balvu par albumu “Pasaule ir skaista”, izdevis solo albumus “Šķiršanās blūzs” un “Laime kabatā”, kā arī radījis virkni iemīļotu latviešu estrādes hitu – dziesmas “Mātei”, “Bērnu dienas”.

Lasiet arī: Lielākās pensijas saņēmējs Latvijā saņem 43 000 eiro mēnesī

Lasiet arī: Eksperti: Kara gadījumā aizbēgt no Latvijas, visticamāk, neizdotos

Lasiet arī: VIDEO | Repše: Karš būs. Diemžēl arī Latvijā

Lasiet arī: Komponista Kulakova meita atklāj, kāda bijusi abu pēdējā saruna

Lasiet arī: Lelde Ceriņa: Esmu bijusi ļoti nepašpārliecināta

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: Jānis Moisejs

youtube icon
Abonēt youtube